Bästa Alla Hjärtans Dagen

Morning morning sköna Söndag!

Det är Söndag igen och helgen sprang iväg. Men vilken superhärlig helg vi haft! Så lycklig över hänget jag fått haft med min lilla familj och vänner. Det blev en toppen-förlovningsdag. ❤️

Vi startade vår fredag med att brassa till Täby och Näsby slott. Tony och Milo visste ingenting, jag ville överraska dem. Vädret var ljuvligt när vi kom dit vid 4 tiden.

Superhärligt rum med badkar mottin rummet. Milo var lyrisk. Den gossen älskar att bo på hotell. Eller slott är ju detta faktiskt. Å ja, Milo visste vad den guldiga saken på nattygsbordet var. Har sett att vissa barn och ungdomar inte har en aning….. haha. Lite sött faktiskt.

Jag bokade bord åt oss och våra vänner på Farang. Wow säger jag bara vilken restaurang, det är bland det godaste jag ätit alltså. Hade hört väldigt mycket gott om det men aldrig varit där själv. Kan verkligen tipsa er om att gå dit. Vi åt så magen stod i alla fyra hörn, ja men en fantastisk upplevelse. Jag och Cia valde Vegetariska avsmakningsmenyn och Tony och Micke valde Farangs avsmakningsmeny. Så mycket rätter och så mycket gott!

Efter vi ätit och hängt med våra vänner så blev det dags att åka tillbaka till slottet. Alltså badrummet! Var bara tvungen att fota och visa dig. Såhär vill jag ha mitt badrum också, såååå snyggt med de guldiga detaljerna! ✨

På frukosten tillbringade vi säkert närmare två timmar. Så mysigt att bara sitta och njuta och allt är serverat och klart. Bara plocka på tallriken.

Efter frukosten så gick vi hit och Tony & Milo spelade lite coronne (eller vad det heter?) Det slutade dock med tjafs….. haha, dom där två när de sätter igång alltså. Har ni sett den feeeeta buketten i hallen? Jag bara satt och fånglodde på den! Så vacker!

Här är den omtalade vinterträdgården tror jag dom kallar den. Så fint att sitta här inne och njuta av atmosfären.

Efter vi checkat ut åkte vi till våra vänner Cia & Micke och hängde hela långa dagen. Vi åt och mös och ungarna lajade. Såå mysigt!

Innan jag åkte så fixade jag Cias hår och smink då de skulle iväg på middag på kvällen. Cia blev såååå himla fin! 🥰😍🥰

Milo och Tony var supernöjda med min överraskning, det gör mig så glad att allt klaffade och blev så himla bra med både boende och restaurang. Nu väntar jag på en överraskning nästa gång…. haha, vi satt och pratade om hur längesen det var han gjorde en överraskning och konstaterade att det var över 3 år sen. Så hög tid nu va? Haha… Äsch, det gör verkligen ingenting för jag ÄLSKAR att göra överraskningar. Han (och Milo) är dessutom så enkla att överraska då de tycker det mesta är härligt och kul. ❤️❤️❤️

Hepp, nu ska jag jobba vidare här. Idag åker vi nog och kikar på min Theddes lag när dom spelar match. Sen får vi se vad dagen bjuder på.

Kram Nina

55
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
4 years ago

Vilka fina bilder, det ser jätte mysigt ut!

Tony Hermansen
Tony Hermansen
4 years ago

Det var en heeeeelt magisk dag ❤️. Tack för att du styrde upp värsta myset åt oss. LOVE U !!! ❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰

niiinis
niiinis
Reply to  Tony Hermansen
4 years ago

❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Krämiga vaniljbullar i långpanna

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x