Vi snodde med oss honom

Godmorgon Måndag!

Helgen sa som sagt bara swisch, men jag är glad att det blev en så mysig helg. Den innehöll allt man kan önska sig.

Resväskorna från helgen ligger ouppackade här hemma som vanligt. Tänk att det kan vara så svårt att packa upp dem ibland?

Igår for vi iväg till Theddes match i Uppsala. Jag satt och jobbade i bilen på vägen dit. Ibland är det bra effektivt att ta med sig datorn när man åker iväg sådär. Vi åkte till Storvreta och kollade matchen sedan snodde vi med oss Thedde på en lunch efteråt. Ja men nu tar man liksom det man får och kan knycka åt sig av. 😅 Man får skylla sig själv när man väljer att flytta 4,5 mil ifrån sin mamma. 😅

Å tro mig när jag säger att jag är överlycklig över att han inte bor i Göteborg, Haparanda eller ännu värre i ett annat land. Så kan man ju också ha det. Fy, ni föräldrar som har era barn i andra länder…. jag beundrar er! Alltså ifrån djupet av mitt hjärta, ni är fantastiska som mäktar med det.

Vi var i alla fall och åt på Pong och alla vi tyckte det var supergott där. Smakrikt! Jag gillar när maten smakar mycket. Det var dessutom väldigt fräscht vid buffébordet och i själva restaurangen. Tips tips! Kanske att buffén kan uppfattas lite dyr (vi betalade 228 kr/person, Milos buffé kostade 165 kr – 15 kr per år för barn), men med tanke på hur mycket som fanns på buffébordet så kan man nog betala en slant för det.

Här hemma är det Sportlov. Vi har inget speciellt planerat då Tony måste jobba. Milo är lite förkyld också så det blir inga större utsvävningar. Vi får se lite längre fram i veckan om vi kommer på något skoj att göra? Vi är rätt spontana så det kanske kan bli något, vi får se?

Hoppas du också haft en mysig helg med dina nära och kära. Nu ska jag jobba undan lite här, vi hörs lite senare hörni.

Kram Nina

73
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Erika
Erika
4 years ago

Heej 🙂

Kom in på din blogg efter att ha sett dig på maolu efter tio (hypokondri). Lider själv av svår hypkondri… Har nu fått veta att jag har brist på både östrogen och progesteron 😲

Undrar vilken hormonkräm du använder som hjälper så bra! 😍

Sen undrar jag hur du fick i dig protein när du åt kliniskt i 11 veckor? Vill också köra en detox!

Tack för att du är så öppen! Låg och läste din blogg i 3 timmar igår 🙈

Mvh, erika

Malin
Malin
4 years ago

Jag instämmer om Pong. Så gott och fräscht! Äter man buffé på kvällen så finns det mjukglass med tillbehör som man tar själv i en maskin, samt lite andra små desserter. 😊
Kan också rekommendera Asia grill på Kungsängsgatan i Uppsala. Också otroligt smakrikt och väldigt gott. Kul att det ingår godis och popcorn när man tar buffé också. 199 kr om jag inte minns fel. 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
4 years ago

Åh tack för tips! 🙏🏻😋🥰 Sånt uppskattas. 😀

Lena
Lena
4 years ago

Så snygg o fräsch du är! Kan du inte uppdatera om hur det går med kosten o vikten? Ser ut som du tappat massa kg! Kör du strikt ännu el kan du fuska nåt

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
4 years ago

Tack! ❤️ Fuskar mer idag men försöker hålla mig till kosten så mycket jag kan då min mage mår bäst av det. Gått ned 21 kilo i vikt nu och har stannat där mer eller mindre. 😀

Lena
Lena
Reply to  niiinis
4 years ago

Wow 21kg!!? Det är ju massor ju vad grymt jobbat av dig. Jag som kämpar med 5-10kg inför mitt bröllop i sommar men inte lyckas nå vidare..hur sjutton bär du dig åt?

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
4 years ago

Har skrivit om allt i inläggen som ligger under Sellerijuice. Så har jag gjort. Tanken var inte ens att gå ned i vikt, ville laga min mage. 🙈😀

Lena
Lena
Reply to  niiinis
4 years ago

Okej! Jag har reumatism så borde verkligen börja med antiinflammatorisk kost men verkar så omständigt..suck! Kan du inte skriva ett inlägg med vad du äter/dricker alla mål månd-sönd o gärna så enkla snabblagade som möjligt för en trött stressad småbarnsmamma. Skulle verkligen uppskatta det! Kanske ger mig en kickstart att komma igång 🙂

Carina
Carina
4 years ago

Min äldsta bor i Stockholm och vi i Umeå 😥 man får fara ner ofta 🤗

niiinis
niiinis
Reply to  Carina
4 years ago

Åh, ja det känns långt bort. Härligt att ni ändå åker ner ofta så ni får ses. ❤️

Nästa inlägg

Fyllda scones

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x