ANNONS

Vi snodde med oss honom

/

Godmorgon Måndag!

Helgen sa som sagt bara swisch, men jag är glad att det blev en så mysig helg. Den innehöll allt man kan önska sig.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Resväskorna från helgen ligger ouppackade här hemma som vanligt. Tänk att det kan vara så svårt att packa upp dem ibland?

Igår for vi iväg till Theddes match i Uppsala. Jag satt och jobbade i bilen på vägen dit. Ibland är det bra effektivt att ta med sig datorn när man åker iväg sådär. Vi åkte till Storvreta och kollade matchen sedan snodde vi med oss Thedde på en lunch efteråt. Ja men nu tar man liksom det man får och kan knycka åt sig av. 😅 Man får skylla sig själv när man väljer att flytta 4,5 mil ifrån sin mamma. 😅

Å tro mig när jag säger att jag är överlycklig över att han inte bor i Göteborg, Haparanda eller ännu värre i ett annat land. Så kan man ju också ha det. Fy, ni föräldrar som har era barn i andra länder…. jag beundrar er! Alltså ifrån djupet av mitt hjärta, ni är fantastiska som mäktar med det.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi var i alla fall och åt på Pong och alla vi tyckte det var supergott där. Smakrikt! Jag gillar när maten smakar mycket. Det var dessutom väldigt fräscht vid buffébordet och i själva restaurangen. Tips tips! Kanske att buffén kan uppfattas lite dyr (vi betalade 228 kr/person, Milos buffé kostade 165 kr – 15 kr per år för barn), men med tanke på hur mycket som fanns på buffébordet så kan man nog betala en slant för det.

Här hemma är det Sportlov. Vi har inget speciellt planerat då Tony måste jobba. Milo är lite förkyld också så det blir inga större utsvävningar. Vi får se lite längre fram i veckan om vi kommer på något skoj att göra? Vi är rätt spontana så det kanske kan bli något, vi får se?

Hoppas du också haft en mysig helg med dina nära och kära. Nu ska jag jobba undan lite här, vi hörs lite senare hörni.

Kram Nina

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00