Storm!

Innehåller annonslänkar för Lyko

Godmorgon!

Nej men godmorgon är det ju inte, snart lunch. Jag känner mig lite vilse med tiden nu när vi har ledighetskommitén hemma. Mellan jobbar ju på skola så han är också ledig nu…. jag tycker det är såååå sköööönt med att slippa upp och stressa på morgonen med allt. Så skönt verkligen!

Här har det stormat så sjukt mycket sen igår. Vågade mig dock ut på en promenad även om jag nästan blåste bort nere vid stranden idag.

Tänk, jag kommer ihåg hur man busringde som liten. Då tog vi fram telefonkatalogen och ringde till olika som hette ”Storm”. Så sa vi…. ”Är det Storm i Västerås!?”

”Ja” svarade herr Storm.

Håll i hatten då” skrek vi och slängde på luren och skrattade så vi nästan gick sönder.

Ja man var lättroad som liten, det kan inte varit roligt att ha hetat Storm under den här perioden. 🙈

Veet Beauty Styler (< länk)

Nu ska jag strax köra en liten rekond. Ska raka ben, raka näsborrar (🙈) och så ska jag nog också göra ett fotbad. Då kan jag sitta och jobba samtidigt. Har just tagit fram världens bästa lilla mackapär, den här lilla maskinen från Veet går på batteri och är hur grym som helst.

Med den här håller jag rent inne i näsan och ska man inte duscha men vill snabbt raka sig under armar, bikinilinje eller faktiskt också benen så är den PERFEKT! Jag vet att en del underhåller ögonbrynen med den också. Ja men hur smidig som helst, en av mina bästa apparater.

Jo just ja! Har ett till tips! Den här har ni säkert hört talas om tidigare?

Bio-Oil Hudvårdsolja (<länk)

Har du torra och trötta fötter så är den här oljan helt fantastisk. Nu efter mitt fotbad ska jag ha på den, sen på med strumpor och låta den mysa in sig i fötterna. Den är ju bra för så många olika saker och ytterligare en är att få härliga mjuka fötter. Ja läs på flaskan så ser du alla användningsområden, en allt i allo olja.

Nu är det dags att börja rekonden 😀. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

31
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vaniljkrämsfylld toscakaka i långpanna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x