Världens mysigaste dag

Innehåller annonslänk och reklam för Cellbes och Love Forever

Hej igen!

Ligger på soffan här och är så nöjd med hur den här dagen blev. Vi tog en spontantripp till underbara Sigtuna.

Solen gassade in i bilen så jag fick anstränga mig hårt för att stänga ute solens strålar när jag försökte ta en powernap i bilen. Jag samlar sån otrolig energi av att sova en stund, ljuvligaste känslan.

Leo tunika/klänning (<länk, är på REA nu)

Idag hade jag på mig nya klänning/tunika. Åh vad jag älskar den. Så mjuk och skön och så vet ni ju redan hur mycket jag älskar leo. Skitsnygg till fakeskinntightsen (< länk) från Love Forever.

Vi startade med ett besök på underbara Tant Bruns kaffestuga. Det här är en byggnad från 1600 talet och det känns, så mysigt!

Efter fikat så gick vi nedåt vattnet. Där är det så himla mysigt! Milo klättrade i träden och jag satt och bara njöt av solen, hade det varit vindstilla så hade det varit som vilken vårdag som helst!

En modig unge som låg och vilade uppe i trädet. Själv hade jag fått både svindel och förmodligen fastnat på nåt vis så man hade behövt ringa brandkåren, jag är inte mycket för att klättra i träd. 😅

Det kom fram ett par med två shiba hundar och vi pratade i säkert 1 timma. Trevliga Sigtuna! Jo just ja, måste berätta om hur jag klarade mig med nöd och näppe ifrån att få parkeringsbot. Parkeringsvakten stod där och skrev på min bil när vi kom. Såhär lät det ungefär:

Jag: ”Hej!”

Parkeringsvakt (PV): Tystnad

Jag: ”Du behöver väl inte bli arg?”

PV: ”Nä men du vet väl att din parkering gick ut för längesen?

Hon svarar argt här….

Jag: ”Men du behöver väl fortfarande inte vara arg?”

PV: ”Jag står här och funderar på om jag ska skriva ut den här boten eller inte, visste du inte att det bara var en timmas parkering här?”

Jag: ”Ja jag kan inte bestämma om du ska skriva ut den där boten eller inte men jag önskar att du inte gör det, jag glömde bort tiden.”

PV: ”Du skulle ställt dig på andra sidan, där får man stå i 4 timmar”

Jag: ”Jag är inte härifrån så jag visste inte det, trodde det var samma för båda parkeringarna. Jag pratade med ett par så jag glömde helt bort tiden.”

PV: ”Jag kommer inte skriva ut den här boten nu, men då vet du till nästa gång”.

Jag: ”TAAAAAACK”

Hoppade in i bilen med stelfrusna händer och var överlycklig över att jag kom när jag kom, och för att hon ville vara snäll mot mig just idag. Ibland har man tur, ibland inte.

Men hörni, åh vilken mysig dag det blev. Milo och jag som satt och pratade och fikade i 1,5 timma helt utan telefoner. En 11 åring som bara sitter och pratar utan att glo i sin telefon är liksom hur härligt som helst. Sportlov kan handla om något så enkelt som att besöka en annan stad och ta en liten fika och hänga vid en park eller vid vattnet och bara vara. Så härligt!

Nä. Nu ska jag nog vila lite. Är så trött efter mina 3 timmars sömn inatt. Ha en mysig kväll!

Kram Nina

44
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
4 years ago

Så jättefin du var i klänningen,.!

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
4 years ago

Tack!❤️

C
C
4 years ago

Du är skitsnygg Nina 💯❣🙂
Ha en fin dag!

niiinis
niiinis
Reply to  C
4 years ago

Men åh, tack snälla rara du! Fin dag till dig med! ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Herren på täppan

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x