Dejt!

Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart

Godmorgon ljuvliga Fredag!

En av veckans bästa dagar är här igen. Så otroligt härligt. Något som inte är så härligt är att Tony nu är nedslagen av förkylning så det verkar gå lite runt runt här hemma. Får se om en annan klarar sig? Jag hoppas verkligen det!

Igår åkte jag och träffade min kompis Sussi över en långlunch. Tiden sprang iväg och plötsligt hade vi suttit i 3 timmar. Sussi lärde jag känna 1999 när ”mellan” bara var några månader gammal. Tänk, nästan halva mitt liv har jag känt henne, inte klokt.

Efter en 3 timmar lång anställningsintervju (haha) anställde hon mig som säljare på en träningsanläggning som dom startade här i vår småstad och på den vägen är det. Vi klickade stenhårt redan första gången vi sågs. Sånt är såå häftigt tycker jag, hur man kan klicka med en människa så galet bra! Vi ses så sällan men nu när jag ska börja röra mig mer i Sthlm så ska vi nog få till lite dejter då och då.

Vi käkade på en veganskt restaurang som heter Ling Long, ligger på Riddargatan. Såå gott om än lite starkt, jag klarar stark mat väldigt dåligt men jag tog bort lite av den starka dressingen på min annars supergoda sötpotatissallad. Sussi åt linsgryta och tyckte den var jättegod också. Min sallad låg under ett friterat rispapper så den såg lite kul ut när den kom in.

Så härligt att få ses! ❤️❤️

Jaha, jag ska ta tag i dagen här. Ska hinna jobba och plocka undan, sen tror jag att jag ska hitta på något mys med Milo. Hans förkylning börjar tack och lov att bli bättre men det kan nog inte bli några större utsvävanden.

Nu ska jag packa in allt detta som står på vår köksö. Matsmart när det är som bäst! Helgens fredagssnacks och lördagsgodis är inhandlat. Matsmart har en helt ny sida nu, höll knappt på att känna igen mig när jag klev in där faktiskt. Skafferivarorna och ekologiskt är mina favoritsidor.

Helgen står öppen, ett litet kalas är inbokat på söndagen – det är allt. Vi får se vad det blir?

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

31
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Charlotte Persson
Charlotte Persson
4 years ago

Hej! Du sminkar dig så himla fint så jag undrar vad du använde för smink på dessa bilder? Även vad du har för läppglans? Tack för en super bra blogg med massa goda middagstips!

niiinis
niiinis
Reply to  Charlotte Persson
4 years ago

Kan göra ett inlägg om det! Tack och kram! ❤️

Nästa inlägg

Kokosbacon

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x