ANNONS

Kokosbacon

Nu ska du få ett grymt tips på något som verkligen är ett substitut för bacon. Det är såååå gott att ha på sallader t ex eller bara sitta och tugga på som snacks. Detta var verkligen förvånansvärt gott och jag kan säga att det blev mycket mycket godare än jag trodde att det skulle bli.

IMG_4481
IMG_4480
IMG_4483
IMG_4482

KOKOSBACON

4 dl kokoschips
1 tsk liquid smoke (finns på ICA)
1 msk paprikapulver
1 msk kokosolja
3 msk japansk soja
2 tsk honung eller lönnsirap
salt och svartpeppar

Gör såhär:

1) Sätt ugnen på 150 grader. Blanda alla ingredienser i en skål. Smaka av med salt och peppar.

2) Fördela allt på en bakplåtpappersklädd plåt. Skjuts in i ugnen.

3) Rör om allt efter 5 minuter. Upprepa några ggr till så att de till slut varit i ugnen i ca 15 min. Var noga med att röra runt och hålla koll så de inte bränns. Förvara i en galsburk med lock i kylskåp. Så smarrigt!

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR

Följ mig gärna på Instagram HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin HÄR(Så du inte missar några inlägg)

Inspireras av dessa härligt goda recept också:

Halloumisallad med fetaostkräm

Chèvresallad med rödbetor

© Nina Hermansen

Potatissallad med brynt smör dressing

Kram Nina

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00