Så irriterad

Heeeej!

Men hallå! Var tog den här dagen vägen egentligen? Är i chock! Kollade klockan nu och tänkte att den var snart 12 kanske….. så är den närmare kvart i 3. What? Vad läskigt när dagen går så fort ibland.

Har just varit på vårt loft och irriterat sönder på att stolarna typ skär sig mot bordet och nu ser jag att den skär sig mot mattan också! Va i heeeela friden som Milo brukar säga. Tänk att man kan störa sig så mycket? Haha… jag blir typ irriterad varje gång jag går upp på loftet. Passerar ju det lite då och då eftersom vi har både förråd och träningsrum där uppe.

Det ser faktiskt värre ut med färgerna på bild ska jag säga, då skiftar ju stolarna mot lite rosa ser det ut som. Riktigt så mycket skär det sig inte i verkligheten, dom är verkligen inte rosa haha.

Nä, men nu ska jag köpa ny matta. Jag tror att jag ska in på naturmaterial där. Jag ÄLSKAR naturmaterial i inredning. Det ger mjukhet och lite lugn på något vis.

Den här mattan tror jag blir superfin! Den är stor också så den täcker mycket av golvet. Kommer matcha trappräcket och det ”rostiga” på trappräckena.

Har ju lite naturmaterial i korgen till blomman och så. Sen blir det en stor vas med hampa på det lilla brickbordet och på matbordet och så kuddar som matchar i fåtöljen som står i hörnet där.

Bordet får jag måla om, det får bli svart. Det är laserat men frågan är om det finns en mörkare lasering? Vill ju behålla trät så att säga? Vet du?

Aja, jag får väl ordning på det där till slut. Nu jobba vidare här, sen ska jag åka ut till mamma och pappa och hämta massa korv.

Vi hörs sen!

Kram Nina

55
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Monica Birgitta Karlsson
Monica Birgitta Karlsson
4 years ago

Du har så fin smak😊

niiinis
niiinis
Reply to  Monica Birgitta Karlsson
4 years ago

Men oj, tack! Vad snäll du är! ❤️❤️❤️

Patricia
Patricia
4 years ago

Var är mattan du tänkt köpa ifrån?

niiinis
niiinis
Reply to  Patricia
4 years ago

Den är från IKEA! 🤩

Nästa inlägg

Snorjärsar

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x