ANNONS

Å så kom det….

/

Ja detta var vad som mötte en i morse när man vaknade. De fina tussilagorna som kommit upp lär ju somnat om med detta täcke över sig. Man visste ju att det skulle komma, men det var lika ovälkommet nu som det var välkommet i julas.

När maken kom hem brassade han i ordning ett fotbad till mig. Det var fint och prick hur skönt som helst, frugan är ju lite krasslig så jag gissar att jag var lite värd det. Det var skönt att sitta och njuta av värmen en stund, fick dessutom fötterna insmorda efteråt så nu kan man ju inte klaga på något alls.

Vad gillar ni vårt fancy fotbad? 😀 En hink får duga nämligen. Grejen är att vi har ett någonstans, och så länge som vi inte lägger ned lite tid på att hitta det så köper vi inget nytt. 😀

Jag ligger i sängen redan, försöker kurera så gott jag kan. Vill inte ligga sjuk i helgen. Säger Natti Natti….

Ha en fin kväll!

Kram Nina

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00