ANNONS

Ute ur dvalan – äntligen!

/

Godmorgon godmorgon!

Vad hände med dagen igår? Jag vettitusan var den tog vägen helt ärligt? Påbörjade flera inlägg som blev kvar i utkorgen och plötsligt hade dagen gått.

Natten till igår vände det äntligen. Fortfarande lite förkyld men nu på en normal nivå och inte så däckad som jag varit. Det är så skönt när man känner att energin återkommer till en och man känner sig normal igen. Har haft sånt sjukt lock för öronen också så jag har haft hörsel som en gammal gammal tant. Tony har fått prata högt för att jag ska höra. 😅

Igår fick jag äntligen klä på mig vanliga kläder och känna mig normal igen. Tog också en lång dusch och satt länge och lyssnade på musik. Alltså, när jag är sjuk har jag sånt extra behov av att duscha mycket, känns som jag renar mig själv från alla baciller och skit då. Sen måste jag byta lakan också så man får bort sånt som man legat och svettats i och kraschat ner med sina baciller. Perfekt med fredag för då kan man liksom städa bort allt som varit i veckan och in med nytt och fräscht igen.

Lyckans dag, fick starta dagen med att åka till ICA Maxi. Älskar tidiga morgnar i matvaruaffärer. Hissmusik som hörs (den hör man ju inte när det är mycket folk), lugna gatan överallt med bara personal som plockar i hyllorna. Jag kan gå lääääänge då och bara kika på saker, underskattat ska ni veta. När Milo var liten och jag lämnat honom på förskolan på morgonen kunde jag åka till ICA bara för att få det där lugnet i magen ibland, strosade runt och gick typ igenom alla hyllor. Testa om du är småbarnsförälder och har lite tid över någon gång. Låter kanske mysko men det är hur härligt som helst. 😅

Åt lunch med karln på stan och sen hämtade jag ut mitt paket från Cellbes. Ska visa dig sen, så mycket snyggt från rean. Har beställt årets första bikini också. Kändes väldigt ovant men jag gillade den massor.

En som var överlycklig över att få lite smink på nosen och få vara ute och luftas lite igen. Snacka om att man uppskattar sitt friska jag när man varit sjuk. Något man verkligen borde bli bättre på att uppskatta varje varje dag man får vara frisk.

Nu ska jag redan ta tag i dagen, klockan är ju redan 5 snart. Haha…. vi hörs lite senare. Önskar dig en toppenfredag. Klicka gärna i gillaknappen här nedan så jag vet att du är och hälsar på.

Kram Nina

4
195

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00