Tomma hyllor

Hej på er!

Sent hej ifrån mig denna fredag! Har hållit igång här hela dagen, nu är första gången som jag sätter mig ner. Tänkte jag skulle skriva till dig nu.

Idag var vi och handlade och hyllorna gapade tomma på flera ställen. Så jäkla obehagligt….. usch…. det här är inte roligt någonstans.

Dock så blev jag glad när jag såg att ICA maxi skrev såhär i vår lilla småstad:

Det kändes betryggande på något vis. Det behövs kanske inte bunkras ändå? Marvaruleveranserna ska ju fortsätta som vanligt. Nu ser jag att de intervjuar handlare i Sverige och de nästan skriker att maten INTE kommer att ta slut. 😅

Alltså, idag tog jag min första promenad sedan jag blev förkyld. Vet ni hur himla skönt det var? Det var helt magiskt att få gå i solen, lite kyligt men vi klädde på oss ordentligt. Alltså, att gå ned till vattnet och bara stå där och titta, snacka om att man fick en skön stund ifrån TV:ns alla uppdateringar om viruset.

Lillfisen var med på cykeln också. Vi stannade till och gungade lite i lekparken också. Som sagt, ljuvlig kväll. Vet ni hur mycket jag längtar till vi får börja skrota runt på altanen? Så fort det blir runt 10-15 grader om dagarna då åker våra utemöbler fram. Så drömmigt härligt!

Ja men så mysigt att vara ute i friska luften hela lilla familjen! Som jag behövde det. Imorgon ska jag ut igen, det skulle vara soligt imorgon också. Kanske packar vi med oss en picknick och sätter oss nånstans? Det är sånt man får göra nu, familjungänge ute i naturen. Jag såg att olika fjällanläggningar har sina afterskin ute istället för inne nu. Smart ju!

Nu ska vi börja laga mat här hemma. Det blir kycklinggratäng till mig och Tony, Milo har beställt hemgjord pizza så då blir det de till honom. Ska lägga en alkoholfri bubbel på kylning.

Den här ska vi testa ikväll, ska bli intressant! Berättar sen vad vi tyckte.

Ha nu en mysig kväll och en fin helg om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

46
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
4 years ago

Alltså jag fattar inte den här hysterin.
Corona är influensa. Precis som alla vi haft innan. Bara en ny virusstam som vi inte har vaccin emot. Riskgrupperna är samma/lika som vid vanlig influensa. Dödsfall ja. Det är det vid vanlig influensa också. Men det pratas det inte högt om då.
Vi har aldrig reagerat på det så här innan.

Pandemi= inte mer smittsamt. Bara att det sprider sig fortare.

Kraaaaam

Anne
Anne
Reply to  Annika
4 years ago

NEJ, CORONA ÄR INTE SOM INFLUENSA!!! Inte ens Anders Tegnell skulle säga en sån sak.

Annika
Annika
Reply to  Anne
4 years ago

Corona är visst en influensa.
Med en ny virusstam. Som vi inte har vaccin emot. Vaccin som de i riskgrupperna skulle få. Precis som varje år. Folk dör. Precis som vid alla andra år vid influensatider.
Hysterin nu skapar mer kaos än viruset självt.

O Lena jag klankar inte ner på nån.
Och du.. klanka inte ner mig som tror nått annat.

Har också läkarvänner.. som jag lyssnat på o tagit till mig deras lugn.

Vad har regeringen ljugit om?
Ja visst vi har en slapptask till statsminister.. men

Lena
Lena
Reply to  Annika
4 years ago

Det är inte konstigt att många inte förstår hysterin. Regering och myndigheter invaggar oss i lugn. De har till och med ljugit oss rakt upp i ansiktet. Läkarvänner skrattade när man påstår att barn inte smittar. Man får tänka själv och fråga sig om det känns rimligt.

Det är upp till var och en hur man reagerar, men det känns som om många som är ”lugna” blir galet arga när det finns andra som är oroade. Om du inte är oroad, så var det då men klanka inte på oss som är rädda.

Facit har vi när detta är över.

Sofia
Sofia
4 years ago

Om alla bara kunde bete sig som vanligt blir det ingen panik. Maten kommer inte att ta slut, inte toapapper heller 😂. Oförskämt faktiskt att hålla på och hamstra i onödan.

Anne
Anne
Reply to  Sofia
4 years ago

Till och med Livsmedelsverket gick ut i morse och meddelade att det är bra om var och en kunde trygga sin egen livsmedelsförsörjning nu, eftersom leverantörernas lager kommer att sina och vi inte får leveranser utifrån.
De säger att man inte ska bunkra, eftersom de som inte bunkrar riskerar att bli utan.

Lillemor
4 years ago

Ja, det är heeelt galet i butikerna. Jag jobbar inte på Willys här i stan utan i Bro. Jag förstår mig inte riktigt på det här bunkrandet, särskilt inte hysterin på toalettpapper.
Jag är lite oroad då jag har dåligt immunförsvar, men om jag sköter mig på rätt sätt tillsammans med min omgivning så hoppas jag att det räcker, om inte, så får jag handskas med det då.
Nu ska jag in och kolla runt på din sida på alla dina smarriga du har publiserat. Kul att vi bor i samma ” lillstad”
Ha det bra / 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Lillemor
4 years ago

Bra att du är rädd om dig! ❤️

Kika runt du, hoppas du hitta massa gott.

Kram

Nästa inlägg

Känns oroligt nu

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x