ANNONS

Tomma hyllor

/

Hej på er!

Sent hej ifrån mig denna fredag! Har hållit igång här hela dagen, nu är första gången som jag sätter mig ner. Tänkte jag skulle skriva till dig nu.

Idag var vi och handlade och hyllorna gapade tomma på flera ställen. Så jäkla obehagligt….. usch…. det här är inte roligt någonstans.

Dock så blev jag glad när jag såg att ICA maxi skrev såhär i vår lilla småstad:

Det kändes betryggande på något vis. Det behövs kanske inte bunkras ändå? Marvaruleveranserna ska ju fortsätta som vanligt. Nu ser jag att de intervjuar handlare i Sverige och de nästan skriker att maten INTE kommer att ta slut. 😅

Alltså, idag tog jag min första promenad sedan jag blev förkyld. Vet ni hur himla skönt det var? Det var helt magiskt att få gå i solen, lite kyligt men vi klädde på oss ordentligt. Alltså, att gå ned till vattnet och bara stå där och titta, snacka om att man fick en skön stund ifrån TV:ns alla uppdateringar om viruset.

Lillfisen var med på cykeln också. Vi stannade till och gungade lite i lekparken också. Som sagt, ljuvlig kväll. Vet ni hur mycket jag längtar till vi får börja skrota runt på altanen? Så fort det blir runt 10-15 grader om dagarna då åker våra utemöbler fram. Så drömmigt härligt!

Ja men så mysigt att vara ute i friska luften hela lilla familjen! Som jag behövde det. Imorgon ska jag ut igen, det skulle vara soligt imorgon också. Kanske packar vi med oss en picknick och sätter oss nånstans? Det är sånt man får göra nu, familjungänge ute i naturen. Jag såg att olika fjällanläggningar har sina afterskin ute istället för inne nu. Smart ju!

Nu ska vi börja laga mat här hemma. Det blir kycklinggratäng till mig och Tony, Milo har beställt hemgjord pizza så då blir det de till honom. Ska lägga en alkoholfri bubbel på kylning.

Den här ska vi testa ikväll, ska bli intressant! Berättar sen vad vi tyckte.

Ha nu en mysig kväll och en fin helg om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

8
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00