Lyckokänsla

Hej vänner! ❤️

Idag har vi haft en ”njutningsdag”. Man måste försöka njuta av tillvaron på bästa sätt. Så underbart då att vädret log emot oss idag. Vi startade dagen med en promenad igen. Så skönt att få frisk luft och att röra på sig.

Tony inte bara tog en promenad med mig, han gav sig också ut på en joggingtur efteråt. Han är så överjäkligt duktig så det finns inte ord.

Efter promenad blev det dusch och fixa sig lite. Det var kalas hemma hos svägerskan. Skönt att komma ut. Vi diskuterade Corona såklart. Min svägerska jobbar på ett läkemedelsföretag och restriktionerna är rigorösa för dem. Skönt att få prata av sig lite om allt ändå.

Blev så himla förtjust i Mollys jeans! Varför har inte bara alla kattjeans på sig? Hur glad blev man inte av dessa?

På vägen hem köpte vi med oss takeaway. En ”ny” restaurang som håller till i en liten kiosk. Skulle vara jättegod mat och det var det verkligen! Taste of Bangla heter den. Det var ”Mellan” som tipsade, dom hade ätit därifrån många ggr och tyckte det var supergott. Kan bara hålla med!

När vi kom hem från kalas så öppnade vi äntligen den där flaskan. Blev inte av igår. Väldigt god smak på de alkoholfria bubblorna, lite söt kanske men jag ger den en 4:a stjärnor av 5 möjliga. ⭐️⭐️⭐️⭐️Den heter Victoria Frizzante och innehåller 0% alkohol, Milo fick också smaka.

Vi gjorde lite mys på altanen, drog igång värmesvampen och satte oss där och bara njöt. Milo spelade fotboll på gräsmattan.

Mitt hjärta fylldes av sån stor lycka när vi satt där. Jag kände bara att jag är så tacksam för allt jag har. Min familj är det finaste i hela livet. Att sitta där i solen och småprata med Tony efter en mysig dag och se Milo alldeles röd om kinderna lira lite boll…. ja men lycka i hjärtat! ❤️ Sen slog det mig också hur glad jag är över att jag har så fin kontakt med stora barnen, vi kan prata om allt, både jobbigt och glädjefullt…. trist och glatt…. allt som hör livet till. Vi hörs i stort sett varje dag och det är jag så glad för.

Det var så fint att få en sån lyckokänsla. Dom kommer inte så jätteofta längre. När jag var ung hade jag sockerdricka i skinkorna av lycka för jämnan. Haha…. 😂

Nä, nu ska jag kolla vidare på ”Stjärnornas Stjärna”. Tyckte Jessica Andersson kickade igång det riktigt bra!

Ha nu en mysig kväll!

Kram Nina

52
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sarah
Sarah
4 years ago

Så snyggt rosa läppstift? Vilket märke och färg?
Kram och tack för att du finns!

Sofia J
Sofia J
4 years ago

Katt-jeansen är ju underbara! Kan du kolla var de är köpta?

Monica
Monica
4 years ago

Asså vilka fräcka kattjeans!! Finns det någon möjlighet att få veta var jag kan köpa dem:)
Hej från en crazy catlady

niiinis
niiinis
Reply to  Monica
4 years ago

Jag måste nog fråga. 😀

Nästa inlägg

Tomma hyllor

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x