Katastrofen

Godmorgon vänner!

Hur har ni det där ute? Här hemma är det väldigt lugnt skulle jag säga. Planen för dagen är bakning och rens. Typ så. Nu när Sverige i stort sett står lite stilla (eller snarare är det kanske vi som gör det) så passar vi på att göra både lite nytta och sånt som kanske har hängt över en lite. Som att rensa… vi ska nog så smått ta tag i våra altaner. Förbereda dem för vår och värme, snygga till lite.

Vi behöver också gå igenom vad som ska handlas till våren. Vår bubbelkopp gav upp efter förra sommaren så vi behöver köpa en ny. Så mycket som vi använde den alltså, ett under att den höll hemma hos oss i 3 år. Vad vi njutit av det där lilla gummibadet alltså, snacka om lyxigare tillvaro med en sån egentligen enkel sak?

Vi gjorde så himla mysigt på baksidan förra sommaren. Bubbelkoppen i hörnet av altanen med mysigt tyg runt och belysning runt som sken upp på kvällen. Vi hängde massor där hela sommaren, var och varannan morgon käkade vi frukost på baksidan. Vi har sol på baksidan på morgonen och framsidan från ca 14.

Milo levde som en fisk förra sommaren. Han lekte målvakt i den där poolen medan jag kastade boll så han fick rädda den. Han flöt runt i den med sin snöplatta. Dök och gjorde volter under vattnet. Kompisar kom över och så varvade dom plask i poolen och studsmatta. Man behöver kanske inte ha en stor pool, det kanske räcker med en bubbelkopp liksom.

Första året vi hade den så frös den med vattnet i, total KATASTROF! Att den ens klarade det är ett under? Haha, såhär såg det ut då när den frös. Tony envisades med att ha den kvar när jag i september tyckte vi kunde plocka undan den. När det på hösten där började bli kallare så var jag övertygad om att vi inte skulle gå bort till altanen för att bada (ja den låg ju liksom en bit bort på det förra huset) när det var urrigt ute. Men det trodde Tony….. han trodde minsann att han skulle bada tills det blev snö. ”Ja då är den på ditt ansvar” sa jag, och hur slutade det då? Han badade inte en enda gång efter jag föreslog att vi skulle ta bort den. Haha…. Som tur var gick det bra. Vi fick loss isen men jag antar att det inte var sådär superbra för pumpen till bubbelkoppen.

Det är alltså pumpen som gått sönder nu, man kanske bara kan köpa pumpen till men jag känner att vi kanske passar på att köpa en större nu. Eller så kanske vi kikar på ett sånt riktigt spabad. Det vore ju ännu härligare, men dom är ju rejält mycket dyrare. Ja vi får se? Tipsa gärna om vad ni har för några. I vår blir det att springa ut på jakt.

Nu ska jag kicka igång dagen, här sover alla för fullt fortfarande. Det får dom fortsätta med så kan jag skrota runt i min ensamhet. Ska koka lite te och äta frukost. En riktigt mysig stund på dagen tycker jag. Får se om vi kanske ger oss ut och grillar korv senare idag och myser ute? Vi pratade lite löst om det igår.

Vi hörs lite senare, ha en mysig söndag.

Kram Nina

58
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
4 years ago

Vi hade ett stort spabad 10 år, så fantastiskt men badade mest på vintern, låg där i 39 grader när det var snö och kallt
Mössa på huvudet och hela kroppen i vatten helt helt underbart. Nu har vi börjat göra om tomten så vi gav bort vårt. Köpte det på en poolbutik i Täby.

Marie
Marie
4 years ago

Vi är också inne på och köpa en ” bubbelkopp” . Kul att du skriver att ni är nöjda. Är det något man behöver tänka lite extra på? Lätt eller svår att hålla ren? Låter den mycket? Vad heter eran modell? Och prismässigt vad kostar
den?
Tack för många goda recept, flera har blivit favoriter både till middag och bak. Nu ska jag baka Silviamuffins till fikat idag
Ha en fin dag// Marie

Louise Karlsson
Louise Karlsson
4 years ago

Vi har en jacuzzi sen två år. Bästa köp vi gjort, badar året om💦🥰🥂

Jenny
Jenny
4 years ago

Vi har snart haft våran bubbelkopp i 1år. Såå nöjda! Värd varenda krona. Sitter så gott som dagligen där. Mörka kvällar med stjärnhimlen ovanför är ju så härliga!
Vi har båda rätt ansträngande jobb så det är så skönt att mjuka upp kroppen när man kommer hem.
Köpte vår på Bauhaus. De sätter ju ner rejält ibland! Gav 40 tusen istf 65!
Vi har ljusterapi i vår vilket enligt mig tillför mycket. Massa färger och program att välja mellan.

Img 6615.jpg

Nästa inlägg

Lyckokänsla

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x