Ett kruxigt liv

Innehåller annonslänkar genom reklam för Members, Cellbes och Ellos

Godmorgon på er!

Blev visst en bloggfri dag igår. Medan världen är kaos försöker vi väl hitta någon form av rutin i det här nya. Det är inte lätt men jag försöker ställa mig in på att det kommer vara lite kruxigt, länge. Det handlar om att leva ett slags nytt liv nu. Jag tänker på det här som en livsstilsförändring, ett måste för att något annat ska bli bättre, typ så.

Jag började plocka ur mina extensions igår men det var sånt jobb och så skulle vi åka iväg så jag satte upp håret och vevade en sjal runt istället. Jag har tejphår och klurar på om jag ska låta håret vila ett tag eller inte? Det mår inte dåligt eller något men ibland får jag för mig att håret kanske vill vara ifred ibland. Jaja, vi får se?

1D8923CC-F74D-4ACF-8C1D-84A19C96FF9FTröja HÄR (40% rabatt) // Jacka HÄR // Jeans HÄR // Väska & sneakers Michael Kors (hittade en snarlik väska som min på rea HÄR)

På väg ut från dörren och Tony knäppte några bilder på vägen ut. Värst vad jag lyckades matcha tröja och väska då, tänkte inte ens på det när jag gick utanför dörren. Älskar tröjan som jag har på mig, den är sååå användbar. I vår kan man matcha med jeansjacka eller en väst. Jag har ju en fuskpälsväst som jag älskar som jag brukar ha på våren. HÄR fanns en snygg. Apropå snyggt…..

1) HÄR 2)HÄR 3) HÄR 4) HÄR

Hur fina? Kommit in massa nytt på Ellos nu, blev kär i alla dom här tröjorna. Just nu får du 25% rabatt på Ellos på din klädbeställning med koden 415720. Gäller barn, dam och herr! Passa på för tusan!

Igår tog vi bilen och stack ut och bara åkte. Kändes som vi behövde komma hemifrån lite. Vi köpte takeaway mat som vi åt i bilen. Var hur härligt som helst. Haha…. Nu uppskattar man det lilla…. Här är det lilla ”bordet” kvar på pizzan, det som inte plattar till själva pizzan när de ligger i en kartong ifall du undrade vad det vita var på bilden. 😃 Skrev en fråga på min Instagram (< länk) igår angående hur alla tänker kring att äta utemat. Äter ni på restaurang eller blir det takeaway. Många skrev att de vill gynna restaurangerna men att de nu väljer takeaway. En del äter t.o.m ute oftare än vanligt nu bara för att stötta. Hur resonerar du?

Nu ska jag ta tag i dagen här, idag blir det en del köksjobb och sen får vi se om vi tar någon mer biltur idag. Hoppas, höjdpunkten på dagen. 😀

Ha en fin dag så hörs vi senare!

Kram Nina

42
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
4 years ago

tycker det här med viruset har gått fullständigt överstyr, vart ska det sluta? visst ska man ta det på fullt allvar men sunt förnuft verkar inte finnas alls längre? vi lever precis som vanligt och äter både ute och tar hem take away, vi bor i en halvstor stad och vill gynna företagen nu så att de klarar sig genom det här eländet. Är man frisk kan man leva som vanligt tänker jag.

Img 6724.jpg

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x