Ingen vampyr

Hej på er!

Jag har sovit på soffan i någon timme redan, är i lite konstigt dygnsrytm igen men det börjar äntligen bli bättre med den också. Ju ljusare det blir på kvällarna, desto bättre. Snart är jag som ni vanliga dödliga och lever inte som en ”vampyr”. 😅

I morse gav vi oss iväg på en promenad i solskenet. Det gör gott i oss. Där finns ingen oro för virus, där kan man andas djupa andetag och få in frisk luft. Mitt tips är att du andas långa djupa andetag så magen häver sig lite då och då. Otroligt lugnande och avslappnande för kroppen. Testa!

På eftermiddagen hade vi planerat att åka till Pinchos och handla takeaway med oss. Idag fick jag riktig vårkänsla, solglasögonen åkte på och nu börjar jag planera altanerna på allvar. Det gäller att tänka lite framåt ändå, våren är på väg i full fart.

Igår gick de nämligen ut på sin Instagram och berättade att de nu fått igång sin takeaway. Jag tror att vi var de första kunderna idag…. vi hängde verkligen på låset! 😂

Så smarrigt, som vanligt!

Nu ligger jag här på soffan med katten på magen. Snart dags att somna om tror jag. Ville kika in med ett litet hej innan.

Ha en mysig kväll!

Kram Nina

55
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Chaikakor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x