ANNONS

Ingen vampyr

/

Hej på er!

Jag har sovit på soffan i någon timme redan, är i lite konstigt dygnsrytm igen men det börjar äntligen bli bättre med den också. Ju ljusare det blir på kvällarna, desto bättre. Snart är jag som ni vanliga dödliga och lever inte som en ”vampyr”. 😅

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

I morse gav vi oss iväg på en promenad i solskenet. Det gör gott i oss. Där finns ingen oro för virus, där kan man andas djupa andetag och få in frisk luft. Mitt tips är att du andas långa djupa andetag så magen häver sig lite då och då. Otroligt lugnande och avslappnande för kroppen. Testa!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

På eftermiddagen hade vi planerat att åka till Pinchos och handla takeaway med oss. Idag fick jag riktig vårkänsla, solglasögonen åkte på och nu börjar jag planera altanerna på allvar. Det gäller att tänka lite framåt ändå, våren är på väg i full fart.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Igår gick de nämligen ut på sin Instagram och berättade att de nu fått igång sin takeaway. Jag tror att vi var de första kunderna idag…. vi hängde verkligen på låset! 😂

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Så smarrigt, som vanligt!

Nu ligger jag här på soffan med katten på magen. Snart dags att somna om tror jag. Ville kika in med ett litet hej innan.

Ha en mysig kväll!

Kram Nina

0
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00