ANNONS

Mysig Söndag

/

Go’kväll vänner!

Hur har ni haft det i helgen? Jag har haft det effektivt och skönt och har fått massor gjort. Altanerna är nu städade och nästan fixade. Så skön känsla. 2 stora släpkärror fulla med skit tömde vi igår.

Vilken kaos det var under lördagen när vi höll på. Saker öööööverallt. Utemöblerna har ju vi haft under presenning på stora altanen på framsidan. Hittade ett litet bo eller vad man ska säga där det var sjukt mycket fågelmat. En mus tror vi som bott där i möblerna. Tack och lov inget förstört, dom kan ju annars tugga i sig både det ena och det andra.

Nu är både fram och baksida städade. Dock så finns det kvar att göra på baksidan. Ska köpa lite nya möbler dit och så ska vi ju ha ny bubbelkopp.

Vi ställde i ordning någorlunda så att när våren kommer på allvar är det bara lite blommor, krukor och mys som ska plockas fram. Vårt gamla vardagsrumsbord (som står på altanen) skulle få bli utebord men det blev inte bra. Får se om vi får till det på baksidan, annars får vi göra oss av med bordet.

Så skönt att ha röjt lite känner jag. Kastat allt skit som man sparat på helt i onödan. Lite kvar i släpkärran nu men sen är det klart. Så skönt! Målandet får vi ta tag i under veckan, altanerna tog hela helgen.

Idag startade dagen med våfflorna som ni såg, de skulle sedan fotas och recept skulle skrivas så det blev jobb någon timma.

Efter fix här hemma så drog vi faktiskt ut till en skola här i småstaden och spelade basket med Milo.

Riktigt kul och spela basket. Det var längesen man gjorde det, typ i skolan senast skulle jag tro.

Resten av dagen har vi hållit till hemma bara. Mys i soffan är skönt när man varit ute och andats rejält med frisk luft.

Ville kika in och säga hej. Nu spenderas resten av kvällen i soffan också, kanske ska vi slå på en film här.

Ha en mysig kväll!

Kram Nina

4
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00