Mysig Söndag

Go’kväll vänner!

Hur har ni haft det i helgen? Jag har haft det effektivt och skönt och har fått massor gjort. Altanerna är nu städade och nästan fixade. Så skön känsla. 2 stora släpkärror fulla med skit tömde vi igår.

Vilken kaos det var under lördagen när vi höll på. Saker öööööverallt. Utemöblerna har ju vi haft under presenning på stora altanen på framsidan. Hittade ett litet bo eller vad man ska säga där det var sjukt mycket fågelmat. En mus tror vi som bott där i möblerna. Tack och lov inget förstört, dom kan ju annars tugga i sig både det ena och det andra.

Nu är både fram och baksida städade. Dock så finns det kvar att göra på baksidan. Ska köpa lite nya möbler dit och så ska vi ju ha ny bubbelkopp.

Vi ställde i ordning någorlunda så att när våren kommer på allvar är det bara lite blommor, krukor och mys som ska plockas fram. Vårt gamla vardagsrumsbord (som står på altanen) skulle få bli utebord men det blev inte bra. Får se om vi får till det på baksidan, annars får vi göra oss av med bordet.

Så skönt att ha röjt lite känner jag. Kastat allt skit som man sparat på helt i onödan. Lite kvar i släpkärran nu men sen är det klart. Så skönt! Målandet får vi ta tag i under veckan, altanerna tog hela helgen.

Idag startade dagen med våfflorna som ni såg, de skulle sedan fotas och recept skulle skrivas så det blev jobb någon timma.

Efter fix här hemma så drog vi faktiskt ut till en skola här i småstaden och spelade basket med Milo.

Riktigt kul och spela basket. Det var längesen man gjorde det, typ i skolan senast skulle jag tro.

Resten av dagen har vi hållit till hemma bara. Mys i soffan är skönt när man varit ute och andats rejält med frisk luft.

Ville kika in och säga hej. Nu spenderas resten av kvällen i soffan också, kanske ska vi slå på en film här.

Ha en mysig kväll!

Kram Nina

51
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
4 years ago

Jag skulle fixa vår balkong idag,vi bor i lägenhet.Men det blev inte bra.Hade sparat mina förra köksdynor som är grå för att använda där. Men det blir inte alltid som man tänkt sig.Så får tänka om lite.Men det är städat ialla fall.Vad skräp man samlar på sig.
Här i England är det mors dag idag,så har blivit lite firad.

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
4 years ago

Mysigt med morsdag. Jag vet det där med att det inte blir som man tänkt sig…. 😀 Man får ta nya tag då. 👍🏼😍

Kickan
Kickan
4 years ago

Har han inga vänner?

niiinis
niiinis
Reply to  Kickan
4 years ago

Vilken lite konstig fråga, helst i såna tider som vi är i nu. Jo, såklart han har vänner, men just nu skärmar vi av oss ifrån många, en del förkylda och en hel del med någon förkyld i familjen. Sen syns ju de allra flesta av hans vänner inte här på bloggen som du säkert förstår. Han gillar tack och lov fortfarande att umgås med oss, jag vet av egen erfarenhet att om bara något år så kommer det inte alls att vara så så vi njuter allt vi orkar av att få hänga med honom.

Nästa inlägg

Baconvåfflor med vispad creme fraiche

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x