Thedde 24 år

Idag för 24 år sedan blev jag mamma för första gången! Kl 10:13 förlöstes en blå liten bebis som haft en kämpig förlossning med sugklocka. Snabbt sprang dom iväg med honom, han behövde lite hjälp med andningen och att sugas från allt han fått i sig. Jag skrek med utsträckta armar, trodde han skulle dö. Tillbaka kom dom sen med det vackraste jag någonsin hade sett. En perfekt bebis. Jag kunde inte ens fantisera om hur underbart det skulle vara.

För mig kom den där lyckokänslan som jag vet att långt ifrån alla upplever efter de fött barn direkt. Jag var lyckligt lottad. Jag svävade på små rosa moln fullständigt förälskad i min lilla bebis. Han var det absolut bästa som någonsin hänt mig. De första månaderna var jag knappt kontaktbar, jag bara njöt allt vad jag orkade. Det var som jag hade skygglappar på mig. Som att allt som existerade var han och jag.

De första stegen han tog var dagen innan hans första födelsedag. Tänk att vi fick med dem på bild?! ❤️

Åh, vår älskade sötis! ❤️ Första barnbarnet så ni kan ju gissa så otroligt älskad han var från första början.

Han var en spelevink redan från första början. Det här var mer regel än undantag.

En fin storebror redan från start. ❤️

Efter tandställning i 1,5 år fick vi även ordning på de där tänderna.

Ååååh, när han fixade körkortsprovet satt jag utanför i bilen och var nog mer nervös än vad han var. Dessutom ljög han för mig först att han inte fixat det. Glädjen i taket när det visade sig att han visst fixat provet!

Det året jag fick honom fyllde jag 24 i augusti. Alltså lika gammal som han är nu. Det är helt sjukt och knappt så man fattar att han nu är lika gammal som jag var då. Var han tiden tagit vägen? Jag fattar inte?

Min fina Thedde, varje dag är jag stolt över honom. Så mycket kärlek han varit upphov till, sån där obeskrivlig kärlek som inte går att förklara. Hur förklarar man egentligen för sina barn hur mycket man älskar dom? Mer än sitt eget liv ju….

Som vi älskar dig mitt hjärta, grattis på din dag!
❤️❤️❤️

81
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
4 years ago

Grattis till din förstfödda!
Tiden går så fort med barnen. Ha en fin dag allihopa 💕

niiinis
niiinis
Reply to  Helena
4 years ago

Tack snälla! ❤️

Agneta
Agneta
4 years ago

Åh,så fint skrivet.Fick en tår i ögat.🧡

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
4 years ago

❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Mysig Söndag

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x