Hålla huvudet sansat

Innehåller annonslänkar för NAKD

Gokväll!

Ljusen tända här hemma, katten på magen och jag och bloggen. Ville kika in och säga gonatt till dig. Jag kommer förmodligen somna tidigt ikväll, är såå trött redan nu.

Idag blev det promenad. Så bra sätt att rensa sitt huvud, få i sig luft och också andra tankar i hjärnan. Just nu följer man ju detta virus så himla mycket och allt som händer omkring oss, idag kände jag att jag behövde paus ifrån allt. Bara gå och tänka på andra saker och inte bara massa oro.

Idag kom mamma och pappa förbi. Vi fick umgås såhär. Dom är ju panchisar båda två och vi är så rädda om dem så vi tar det lugnt med att ses just nu. Får ont i hjärtat av det, vi umgås ju så himla mycket i vanliga fall. Det var mysigt att få prata en stund ute på gården idag. Vi försöker komma på sätt att umgås på. Vi kom på att vi kanske kan grilla ute på gården någon dag. Äta ute och hålla oss en bit ifrån varandra. Dom är så duktiga nu och handlar online och håller sig hemma. Solidaritet som är så viktigt just nu. Sen hjälper ju vi till där det behövs. ❤️❤️❤️

Imorgon ska jag nog sminka mig…. det blir inte mycket smink nu hörni. Tänkte dock att jag skulle göra en sminkning och fota lite. Så många som vill ha lite makeuphjälp, tänkte att jag kanske kan göra en liten tutorial.

Sen ska jag nog fortsätta och kika på vad som ska få flytta in i min vårgarderob. Jag måste göra sånt som jag brukar för att hålla huvudet sansat. Tänka att våren kommer och då vill man kanske ha något nytt och härligt. Inte bara tänka ve och fasa…..

1) Stickad klänning 2) Stickad tröja med bälte 3) Kabelstickad klänning 4) Omlottklänning 5) Tröja med vida ärmar 6) Zebrastickad kofta

I morse satt jag och tittade på NA-KD:s sida. Hur mycket snyggt här ovan alltså? Bara på första sidan på NA-KD hittade jag säkert 10 plagg som jag ville ha. Med koden STAYPOSITIVE så får du 25% rabatt på alla klänningar och tröjor till kl 12 inatt, sorry för jag inte berättade tidigare…. men hoppas att du vill som vill fynda läser just ikväll. Som sagt, sååå mycket snyggt! Du hittar alla klänningar och tröjor HÄR.

Img 7166.jpg

Hur fin tröja?

Ja men så mycket snyggt! Kika in hos NA-KD!

Nu ska jag fortsätta mysa med den här lilla sötisen. Hon har brett ut sig och värmer hela mig så skönt. Är så himla frusen så nu tror jag att jag ska be karln komma med täcket till soffan. Det kan vara bland det skönaste som finns. Få ligga påklädd under täcket i soffan. MYS!

Ha en fin kväll!

Kram Nina

51
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
4 years ago

Så skönt att lägga sig tidigt på kvällen. Jag börjar bli lite bättre på det ibland🤗
Lägger mig annars vid 22-23 och klockan ringer 04.20.

Haha😂 tröjan tänker jag bara att oj vad opraktiskt med dom ärmsluten. Hur ska man kunna greja med dom🙈

Nu håller vi tummarna att Coronan lägger sig snart🙏💞

Nästa inlägg

Frasiga havrevåfflor

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x