ANNONS

Godmorgon!

/

Sitter i bilen och väntar på att Willys ska öppna. Ska in och handla helgens mat tänkte jag. Har gjort en liten helglista. Helgen blir lugn, som det säkerligen kommer se ut ett bra ta tag framöver. Då kanske man kan äta lite gott och njuta lite extra tänker jag. Ska göra en efterrätt i helgen som ska bli lite spännande.

Så fint väder ute idag, så fort jag handlat ska jag hem, packa in varorna och sen ska jag gå ut och gå. Ska bli så skönt! Är du en orolig personlighet som jag kan jag varmt rekommendera dagliga promenader. Kan inte ta upp det tillräckligt många ggr. Jag lovar att det hjälper mot det. Bara på med kläderna och ut och traska. Varje dag om du kan. ❤️

Hepp, dags att gå in. Vi hörs senare.

Kram Nina

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00