Godmorgon!

Sitter i bilen och väntar på att Willys ska öppna. Ska in och handla helgens mat tänkte jag. Har gjort en liten helglista. Helgen blir lugn, som det säkerligen kommer se ut ett bra ta tag framöver. Då kanske man kan äta lite gott och njuta lite extra tänker jag. Ska göra en efterrätt i helgen som ska bli lite spännande.

Så fint väder ute idag, så fort jag handlat ska jag hem, packa in varorna och sen ska jag gå ut och gå. Ska bli så skönt! Är du en orolig personlighet som jag kan jag varmt rekommendera dagliga promenader. Kan inte ta upp det tillräckligt många ggr. Jag lovar att det hjälper mot det. Bara på med kläderna och ut och traska. Varje dag om du kan. ❤️

Hepp, dags att gå in. Vi hörs senare.

Kram Nina

  1. Annett skriver:

    Omvänd ordning här, har precis varit ute och gått i det underbara vädret och ska snart in till samma Willys-butik! ✌🏼

    1. Härligt att du är ute och promenerar! ❤️

  2. Skönt att handla när det är lugnt i affären. Vad blir det för god mat i helgen?

    1. Åh det blir kycklinggratäng, sen ska jag göra risotto med sparris. 😋😋👍🏼👍🏼 Vad ska du laga? ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..