Godmorgon!

Sitter i bilen och väntar på att Willys ska öppna. Ska in och handla helgens mat tänkte jag. Har gjort en liten helglista. Helgen blir lugn, som det säkerligen kommer se ut ett bra ta tag framöver. Då kanske man kan äta lite gott och njuta lite extra tänker jag. Ska göra en efterrätt i helgen som ska bli lite spännande.

Så fint väder ute idag, så fort jag handlat ska jag hem, packa in varorna och sen ska jag gå ut och gå. Ska bli så skönt! Är du en orolig personlighet som jag kan jag varmt rekommendera dagliga promenader. Kan inte ta upp det tillräckligt många ggr. Jag lovar att det hjälper mot det. Bara på med kläderna och ut och traska. Varje dag om du kan. ❤️

Hepp, dags att gå in. Vi hörs senare.

Kram Nina

53
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma M
Mamma M
3 years ago

Skönt att handla när det är lugnt i affären. Vad blir det för god mat i helgen?

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma M
3 years ago

Åh det blir kycklinggratäng, sen ska jag göra risotto med sparris. 😋😋👍🏼👍🏼 Vad ska du laga? ❤️

Annett
Annett
3 years ago

Omvänd ordning här, har precis varit ute och gått i det underbara vädret och ska snart in till samma Willys-butik! ✌🏼

niiinis
niiinis
Reply to  Annett
3 years ago

Härligt att du är ute och promenerar! ❤️

Nästa inlägg

Hålla huvudet sansat

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x