Makeover gästrum/kontor

Innehåller annonslänkar genom reklam för Åhléns

Godmorgon!

Uppe med tuppen här och såå laddad att ta tag i vårt gästrum/kontor. Igår grundmålade vi allt i hela rummet – eller jag grundmålade och sedan så målade Tony 2 väggar med den riktiga färgen. Såååå fin färg, är verkligen så nöjd med den. Ville ha en ”greige” färg och för dig som inte vet vad det är så är det grå/beige. Den blev perfekt, verkligen exakt så som jag ville ha den. Stod länge i färgaffären och jämförde olika men så föll det till slut på denna och du ska få se. Åh, nu vill jag bara det ska bli klart där inne så man får ställa i ordning allt. Ni vet fixa med lull-lullet.

Här en liten sneakpeek på ett hörn i rummet. En grundmålad vägg och en vägg som är struken med riktiga färgen 1 gång. Gillar mellanrummen i panelen…. ger en lite ruff känsla, precis så som jag gillar.

Rumsdoft // Elefant poster // Love Warrior poster // Skultuna ljushållare // Vallmo växt // Rottingfåtölj // Korgar

Stol // Message board // Matta // Blomställning // Lampa // Brevställ

Jag har gjort lite moodboards för att hitta känslan jag vill ha i rummet. Här är massa fint från Åhléns som jag satt ihop. Lite natur, guld, svart och ruff ska känslan vara. Just nu har Åhléns 25% rabatt på allt (med vissa undantag) om du som medlem (du kan bli medlem också) handlar för minst 600 kr. Ange 20PROC i kassan.

Älskar Love Warriors nya posters med elefanten och händerna. Har ju två Love Warrior posters i sovrummet och jag bara älskar dom. Har satt upp med clips, gillar dom bäst när de är rena utan ram.

Såhär såg samma hörn ut när vi började röja i rummet. Har stört mig så länge men inte fått tummen ur med det här rummet tidigare, men nu jädrans är det igång! Kommer sluta med att jag flyttar in i det här rummet istället, synd att det är lite för litet för en dubbelsäng, annars hade jag tagit det som sovrum.

Ja men sååå spännande! Längtar som sagt till jag får ställa i ordning allt där inne. Måste handla lite på nätet också så man får till den där sista touchen. Men jag som är så otålig kommer ju inte orka vänta…. aja, jag knäpper bilder sen. Det är skönt att ha lite projekt att hålla på med nu när världen är som den är. Tipsar verkligen om att fixa med något hemma, perfekt tidsfördriv och härligt att tänka på något helt annat.

Vi har valt att hålla oss mest för oss själva, vi isolerar oss inte helt men vi stannar faktiskt mest hemma nu. Igår var det dock mysigt att ha mamma och pappa över på en fika på vår altan. Vi satt där och fikade och mös i flera timmar, långt ifrån varandra också så det inte ska finnas någon risk med något.

Mamma och pappa är inte 70 ännu men vi är rädda om dem och tar det säkra före det osäkra. Såå mysigt att sitta och få prata och umgås, får se om vi får ihop en grillning i helgen också? Längtar till det blir varmare!

Nu ska jag handla mat på nätet, sen blir det promenad och efter det långfrukost i soffan till Nyhetsmorgon. Sen blir det duracellkanin-fix i rummet så det förhoppningsvis blir klart idag.

Önskar dig en skön Lördag. Var rädd om dig och de dina!

Kram Nina

45
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
4 years ago

Älskar dina inredningsinlägg.
Det blir ju inget Sverige för oss denna påsk och jag som håller på att göra slut på svenskt vaniljsocker.Det kan man ju inte vara utan.Vad gör jag ?

Nästa inlägg

Renovering going on….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x