ANNONS

Allt går….

/

Godkväll vänner!

Nybadad med nytvättat hår och med nytvättad morgonrock på. Hur härligt? Här hemma lagas det middag. Klockan är halv 9 och man är allt annat än van vid klockans framflyttning. Äntligen blir jag en av de normala i familjen igen. Vet ni hur jag njuter av detta? Jag kan nu vara vaken ända till 9-10 tiden utan att sitta och se ut som ett ösregn. Jag sover till 5-6 som mer normala människor. Det mer ”normala” livet är tillbaka, en av mina önskningar i livet är att klockan får stanna här nu. Att vi inte skulle flytta den mer.

Klockan är 20.31 och det blev precis mörkt här. Lycka! Som jag längtat till den här tiden. Snart är det april och i slutet på april kan det vara riktigt varmt vissa dagar. Ett år kommer jag ihåg att vi låg på stranden den 5:e maj. Nu är allt annorlunda med den här våren, men en sak som är säker är att det kommer vara trevligare att isolera sig när vädret är vackert och varmt. Man kan sitta på sin altan och njuta, inte sitta och frysa rumpan av sig när man vill fika med sina föräldrar.

Idag tog vi ett par timmar hos min mamma och pappa. Vi sitter och dricker kaffe och te och käkar bullar. Skillnaden är bara att vi sitter ute, allt för att skydda dom. Men gissa hur glad jag är att vi har dom nära. Att vi inte bor på olika kontinenter. Kan tänka mig att de som bor så måste känna sån oro nu. Jag kan ju hjälpa mina föräldrar på olika sätt, det kan man ju inte om man bor i städer som t ex har hårda restriktioner. Så jag är sååå tacksam för allt det mitt i allt nu.

Innan eftermiddagsfikat hos mamma och pappa tog vi oss ut för lite basket och solhäng. Mot en tegelvägg i lä så var det riktigt varmt. Jag satt med ansiktet mot solen och bara njöt. Livet kändes så lätt – ja tills man kom på att det är lite annorlunda. Men viktigt att få leva i nuet och njuta så när man kan.

Lapparna från lyckokakorna på chop-chop kändes fina i själen. Som om de gav lite hopp ändå. ”Snart blir allt bättre” var mest betydelsefull. Man siktar inte så högt just nu, nu är man glad för det lilla.

Så, nu har jag ätit också. Ha en mysig kväll mina vänner. Hoppas ni alla är ok därute.

Kram Nina

2
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00