ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dåligt samvete….

/

Gokväll!

Det är fortfarande helt ljust ute, ändå är klockan över 7. Förlåt att jag tjatar men det är ju bara för härligt. Jag har just tagit ett varmt bad och blivit insmord med tigerbalsam på axlarna.

© Nina Hermansen

© Nina Hermansen

Vi var ute och gick förut, vi tog det lugnt och gick och strosade och pratade om allt.

Riktigt mysigt! Om bara några veckor kommer det vara så mycket varmare på promenaderna, det kan man dock inte fatta nu på något vis. Har nog aldrig längtat så mycket till varm vår som jag gör nu….

När vi just höll på att lämna vårt område såg vi en fågel som flög in i ett fönster och typ tuppade av och landade på altanen nedanför. Vi stod länge och tittade om den skulle piggna till, den rörde sig lite då och då nämligen. Precis innan vi gick hade den lyft huvudet, men den ville inte resa sig och flyga iväg. Jag ville springa in på altanen och kolla till den. Kanske ge den lite HLR om det hade behövts. Men vågade inte gå in på någon främmande människas altan, de hade dessutom sina stora vardagsrumsfönster ut på altanen. Tänk om de blivit rädda eller arga?

Nu har jag så dåligt samvete, tänk om jag hade kunnat rädda den lille fågeln? Tony lugnade mig med att den behövde lite tid på sig för att pigga på sig och flyga iväg igen. Jag måste tänka så. Alltså att vara en HSP person är verkligen inte lätt, alla dessa känslor högt och lågt. Ibland önskar jag att jag kunde stänga av mig själv. Inte känna så mycket…undra hur det är?

Nåväl, ville bara kika in och säga hej till dig, ha en fin kväll nu.

Kram Nina

5
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00