ANNONS

Chokladkubb med mjölkchokladbitar

/

Hej på er!

Just hemkommen från en jätteskön promenad. Är det något jag inte kan tipsa om tillräckligt så är det att ta promenader, helst nu när världen är som den är. Lyckohormonerna forsar runt i kroppen och gör så gott med själen. Något som också gör gott för själen är bakning, i alla fall för mig. Igår svängde jag ihop dessa chokladkubb med mjölkchokladbitar i. Dom gick åt i rasande tempo kan jag säga. Vet bara inte vad jag ska döpa dom till? Dom är inte kakor, inte bullar utan något mellanting. Jag tänker att de är lite som kubb. Aja… här kommer receptet i alla fall, du MÅSTE testa!

Chokladkubb med mjölkchokladbitar, ca 14 st

2 ägg
225 g smält smör
1,75 dl socker
2 tsk vaniljsocker
6 dl vetemjöl

4 msk kakao
3 tsk bakpulver
pärlsocker till garnering

100 g mjölkchoklad

Gör såhär:

1) Smält smöret. Hacka chokladen. Blanda sedan samman alla ingredienser. Det ska bli en rätt smörig deg.

2) Lägg pärlsockret i en tallrik och rulla bullarna i det.

3) Lägg på bakplåtpappersklädd plåt och grädda på 225 grader i ca 10 minuter. De ska bli lite lite kladdiga längst in.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Inspireras gärna av dessa härligt goda recept:

F8E7F088-1D62-4C4B-9D28-BE84CC812217
Chokladmuffins med chokladfyllning

D9A5FE0B-7141-4FD4-84C6-89B3203BCB4E
Chokladrutor med cheesecakefyllning 

4
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00