Skämmer bort honom

Godmorgon vänner!

Inatt sov jag riktigt bra, vaknade inte förrän kl 06. Känns som värsta bästa sovmorgonen, ni anar inte alltså. Livet har återvänt från tiden när jag vaknade 03 och det var normalt. Nu är det ljust när jag vaknar och då får man ju nästan känslan av att klockan är 10 och man sovit som en tonåring. Haha….

Idag väntade denna frukost på karln, skämmer jag inte bort honom så säg. Han är smakproffs och slasktratt. Haha… Nämen han får vara min expertpanel och förklara exakt hur han tycker att saker smakar och upplevs. Han är också en slasktratt när jag får saker över och inte vill kasta. ”Ät det här nu” uppmanar jag och han gapar och sväljer. 😉

IMG_4981

IMG_4982

IMG_4991

IMG_4993

IMG_4985
Ser ni den nyfikna hårbollen? Haha…. hon är så nyfiken och ska vara med överallt. 

Här inne i vårt mysrum dukade jag fint åt honom. Lyxfrukosten jag bjöd på var en ny grej som jag kom på, du ska få recept på det sen. Superenkelt och vansinnigt gott. Skulle jag haft grädde hemma skulle jag ha vispat med det också. Det får bli nästa gång.

Nu ska jag kicka igång dagen här hemma. Får se vad den bjuder på? Blir en del nya recept och en del jobb vid datorn, sedan ska jag nog plocka lite som varje dag. Gör ni det? Alltså plockar? Jag tror inte en enda dag passerar utan att jag plockar faktiskt. 🙂

Ha nu en fin lill-lördag, vi hörs lite senare!

Kram Nina

 

 1. Plockar på morgonen, plockar efter jobbet plockar på kvällen 😊 Sjukt nog tycker jag ändå det är lite ”mysigt” att göra det.

  1. Ja man plockar ju liksom alltid känns det som…..

 2. Ser otroligt gott ut 😋 Nej jag orkar snart inte plocka längre, det enda jag gjort nu i flera veckor 😄

  1. Håller med…. 🙈🙈🙈 Snart orkar man ju inte. 😂

 3. Anna skriver:

  ständigt plock hos oss också, förstår inte vart alla grejer kommer ifrån 🙂

  1. Håller med! Vart kommer allt ifrån? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..