Bli brun och andra skönhetstips!

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Hej igen!

Nu äntligen ska du få lite skönhetstips som jag lovat ett par dagar. Jag själv älskar skönhetstips och nu när allt är som det är kan det vara skönt att få tänka på annat och framförallt läsa om annat.

Clarins Golden Glow Booster

Brun utan sol koncentrat, japp det är precis vad det är. Denna lilla goding droppar du (ca 4 droppar) i din dagkräm innan du smörjer in dig. Jag har precis börjat och det har redan gett lite effekt. Successivt blir du lite brunare och brunare i ansiktet, och faktiskt utan att du ens märker det. Nämen jag ÄLSKAR den här produkten. Jag har faktiskt längtat till när jag ska springa på en sån här produkt, och nu äntligen upptäckte jag den. Just nu är den på REA med 25% så skynda fynda för tussan gubbar! Du hittar den HÄR!

FOREO LUNA MINI 2

Ni vet min Foreo som jag pratat om tidigare? Den som gjort att alla blemmor, torra fläckar, finnar och annat tjafs försvunnit. Denna rengör på djupet och får verkligen bort allt smuts och döda hudceller. En superfavorit för mig, jag klarar mig inte utan den alls. Just nu är ALLA storlekar av FOREO på REA med 25%. Den finns från den minsta minin till de större, bl a en sån som jag har.

Den minsta, Luna Play hittar du R.

Näst minsta, Luna Play plus hittar du HÄR.

Den största, Luna 3 hittar du HÄR. (Har dessutom ett massageläge som stramar upp huden)

Sist men inte minst måste jag tipsa om min ansiktstvätt, kommer aldrig byta ut den. Den absolut bästa jag någonsin haft! Dermalogicas Special Cleansing Gel, bästa bästa!

Special Cleansing Gel 250 ml (25% rabatt)

Special cleansing Gel 500ml (25% rabatt)

Beställde mindre burkar till en början men sedan slog jag till på den största, ska ju ändå användas varje dag. Denna är superdryg, du behöver inte alls mycket av den så den räcker länge. Inget uttorkande tvål i alls. Växtextrakt i som citronmeliss och lavendel som lugnar huden. Jag som annars blivit knallröd av tvätt (man ska inte bli knallröd, då använder man för starka produkter) blir aldrig röd av denna. Håller huden rengjord på djupet och rengör skonsamt.

Det var lite skönhetstips det! NordicFeel har massor med olika rabatter nu så in och kika HÄR.

Kram Nina

26
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
4 years ago

Återigen vill jag tacka för en mysig blogg! Det är så befriande att läsa om annat än just…, ja ni vet vad🙄 Fortsätt såhär! Kikar in varje dag, och blir inspirerad av recept, inredning och smink, och att bara kunna läsa om lite allt möjligt i vardagen. Det piggar upp!!
Ha en fin söndag! Jag sitter i solen i Norrland och njuuuuter just nu🥰

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
4 years ago

Men åh tack! ❤️❤️❤️ Vad glad jag blir om min blogg kan vara det andningshålet. ☀️ Njut av solen och Norrland. Jag älskar Norrland! ❤️

Img 7575.jpg

Nästa inlägg

Lyckligaste dagen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x