Lyckan i bröstet

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon vänner!

Somnade ifrån er igår kväll mitt i blogginlägget. Sovit toppen inatt igen, så skönt! Inatt är det supermåne så då kan vi ta en ny diskussion om sömnen. Brukar sova krattigt men håller fortfarande hoppet om att inte påverkas av månens kraft uppe. Fick börja om mitt inlägg ifrån igår – hade skrivit rappakalja….haha, sov nog redan när jag började skriva.

Alltså vårt väder igår! Jag är lyrisk, det var som om en deprimerad själ vaknade till liv igen, så underbar känsla med en dag som bjöd på värme och massor av sol. Milo gick ute med joggingbralla och t-shirt och såg lycklig ut. Jag är inte ensam om att älska den perioden som kommer nu.

Satt ute och åt lunch och ställde i ordning lite snabbt på baksidan för att få lite myskänsla. Vi ska ha andra möbler här men dom är inte inhandlade ännu. Förra året blev det lite lastpallar som fick fungera som någon form av soffa. Det är en svår altan att möblera då bubbelkoppen också ska vara där. Aja…. hur som haver så var det mysigast i världen att få sitta där i solen igår och äta min sallad.

Igår kl 16 var våra matvaror som vi beställt klara för hämtning. Åkte förbi en av våra rondeller här och kolla så fint!? Man blir ju lycklig på riktigt! Världens härligaste färger på dessa jättepåskägg i trädet. Det syns inte men de glittrar och blänker så himla fint.

Igår åkte vi till Västerås (ligger 3 mil ifrån oss) och hämtade beställningen. Det var fullt på hämtningstiderna på vårt Ica här hemma, faktiskt ända till efter påsk. Jag hade inte handlat för påsken ännu så då fick det bli att vi åkte en bit för att hämta. Mamma och pappa hade också beställt så vi tog en tur och åkte och hälsade på min farbror.

Vi sågs med min farbror på avstånd och stod där på gatan och pratade. Social distansering som det heter. Mamma lämnade över bastuhattar till han och sambon. Dom har snart byggt klart sin bastu därhemma. Ser märkligt ut när man numera står flera meter ifrån varandra och pratar och aldrig kramas. Saknar de där kramarna jag, saknar att krama min mamma och pappa.

Alltså du förstår ju lyckan i ögonen på mig med det här vädret. Den tunga känslan med all oro i bröstet kändes genast lättare. Tänk så mycket lite fint väder kan göra? Igår hade jag min våriga kamojacka på mig, älskar den…. hittar den tyvärr ingenstans längre, den har ju några år på nacken. Att börja tänka vårjackor är ju startskottet för våren tycker jag.

Jeans // Sneakers // Topp // Väska // Kappa // Örhängen

Apropå vårjacka så har jag själv klickat hem min första vårkappa. Den här ovan. Tror faktiskt aldrig att jag ägt en. Den här ska jag ha till jeans och sneakers. Beställde toppen här ovan också, en skir snygging som man kan ha under kappan. Blev sugen på jeansen också, lite kortare och superstretchiga. Örhängena passar ju som handsken till kappan.

Skor // Jeans (mina favvo) // Blus // Halsband

Vill man ha klackar till är ju det också hur snyggt som helst. Ska bli härligt att få mixtra lite olika outfits till kappan.

Jahapp, dags att sätta igång dagen här. Vi hörs lite senare. Ha en fin dag hörni.

Kram Nina

43
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
3 years ago

Står så mkt att jeansen töjer sig. Hur upplever du dem? Velar mellan 34 o 36.
Tack för en bra blogg 🥰

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
3 years ago

Mina favoritjeans töjer sig inte alls så mycket så förstår inte varför dom skriver så? Men skulle jag vara du skulle jag ta en storlek mindre, eller fasen….. hmmm, så svårt för jag tycker ändå dom är rätt så normala i storlek. Men nej, ta 34. Gör det! 👍🏼

Therese
Therese
Reply to  niiinis
3 years ago

Haha tack 😊 ska testa ett par

D1f8268e697146e5be89f3f733a72f69.jpg

Nästa inlägg

Pyssel

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x