Att leva snyggt och skönt i distanseringen

Innehåller annonslänkar för Stronger och Aimn

Halloj!

Här sitter jag nu och väntar på att maten ska bli klar. Idag blir det klyftpotatis i ugn med kyckling. Gör nog min citrondressing till. Har hängt min första tvätt ute för i år, längtar efter att få känna doften. Magiskt med utetorkad tvätt.

Dagens outfit! 😆 Kongo tights från Stronger HÄR, supersköna över magen!

Just nu lever jag i mysbrallor eller i träningstights. Träningsbrallor är faktiskt som mysbrallor om de sitter skönt över magen. Det är ett måste när jag köper träningstights. Det minsta dom sitter åt för hårt så går dem bort. Värsta känslan i världen!Nuförtiden ser man fler och fler som faktiskt går klädda i tights till vardags. Något som är så otroligt skönt ju. Det skaver ingenstans, skönt stöd och de riktigt sköna tightsen sitter ju inte ens hårt över magen utan högt, mjukt och härligt. Älskar det!

Apropå skönt måste jag bara visa massa snyggt från märket Aimn. Varför har inte jag upptäckt det förrän nu? Väääärldens skönaste kläder, både träning och mys.

Klänning (super-REA) // Cappuchino Hoodie (finns bralla i samma färg) // Espresso keps // Invisible string

Klänningen kan vara det härligaste jag sett, mjukt skönt tyg och tänk dig den till snygga sneakers och en jeansjacka i sommar. Älskar färgen på hoodien och mysbrallan, matcha med snyggaste kepsen. Blev väldigt intresserad av stringent som såg galet skön ut. Kan det finnas sköna string?

Latte seamless tights // Espresso seamless tights

Men färgerna hörni, FÄRGERNA! Älskar! Såå många som skriver att dom älskar dessa tights, att dom är såå sköna och att dom lever i dem från morgon till kväll. Jag kan verkligen förstå det då dom ser helt underbart sköna ut med den där linningen. Lite högre midja också.

Beige ribbed tights // Beige ribbed top

Det här setet är ju bara så fint! Mjukt material som andas. Älskar verkligen dessa dova beiga färger, så otroligt snyggt! Kan tänka mig tightsen till sneakers och en hoodie att ha till vardags.

Den här HOODIEN till blir ju sååå fint! Den ser sådär superskön ut på också.

Lite tips i isoleringen! Ha nu en fortsatt fin dag. Hörs sen.

Kram Nina

53
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
16e659f0a62b4e1a9b667088e87aa7f4.jpg

Nästa inlägg

Solbullar i långpanna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x