Kom rusande!

Godmorgon Skärtorsdag!

Idag är det Finlands nationaldag…. haha, gissa hur många ggr jag som har finskt påbrå fått höra det? 😅 Kniv, finne med kniven, skära….ja ni hajar kopplingen?

Påsken kom rusande i full fart precis som den brukar göra, nu är det påsk redan. Har inte hunnit med ens hälften av vad jag ville men det blev påsk ändå. Glad att jag hann vika i ordning i min lilla walk in closet igår. Ska vika all torr tvätt idag, dammsuga och torka golven idag så är vi all det. Idag ska jag också baka lite till, ska göra lite vegansk Janssons frestelse (lät så god så måste testa) och sen blir det nog mest vanlig mat för oss. Ska nog köpa lite sill också. Vi lägger dock krutet på efterrätter och gotta istället. 😅

Igår var vi på småstadens lilla torg och köpte glass. De hade gjort påskfint där och man fick bli lite glad av att se det färgglada. Det hade kommit en del glassnyheter så Milo hade svårt att välja. När jag blev lite frusen och kände att nu jädrar får du välja svarade han: ”Relax dude”….. haha, så kul uttryck ju! Bröt ut i jordens gapflabb. Han är så kul. ❤️

Väl hemma sen körde jag en riktigt skön tvätt och insmörjning av ansiktet. Så skönt att hoppa i pyjamasen när man är fixad för natten.

Vi åt en sen Tacos framför Sveriges Yngsta Mästerkock. Mysigt och så extremt gott var det igår. Åt så jag höll på att spricka. 😅

Nu ska jag kicka igång dagen. Ska börja med att baka bröd, sen är jag inte riktigt säker på vad det blir. Ska hinna med lite städning också som sagt så man är redo för påskmyset sen.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

72
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
svart blandare
4 years ago

älskar tacos 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  svart blandare
4 years ago

Jag meeeeed! 😋😋😋

Agneta
Agneta
4 years ago

Glad Påsk.💛

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
4 years ago

Detsamma! 💛🐥🐣

Anna
Anna
4 years ago

Hej. Jag undrar om man skulle kunna få receptet på den veganska Jansson?

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
4 years ago

Så fort jag gjort den ska du få det. 😀👍🏼

Nästa inlägg

Att leva snyggt och skönt i distanseringen

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x