ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kom rusande!

/

Godmorgon Skärtorsdag!

Idag är det Finlands nationaldag…. haha, gissa hur många ggr jag som har finskt påbrå fått höra det? 😅 Kniv, finne med kniven, skära….ja ni hajar kopplingen?

Påsken kom rusande i full fart precis som den brukar göra, nu är det påsk redan. Har inte hunnit med ens hälften av vad jag ville men det blev påsk ändå. Glad att jag hann vika i ordning i min lilla walk in closet igår. Ska vika all torr tvätt idag, dammsuga och torka golven idag så är vi all det. Idag ska jag också baka lite till, ska göra lite vegansk Janssons frestelse (lät så god så måste testa) och sen blir det nog mest vanlig mat för oss. Ska nog köpa lite sill också. Vi lägger dock krutet på efterrätter och gotta istället. 😅

Igår var vi på småstadens lilla torg och köpte glass. De hade gjort påskfint där och man fick bli lite glad av att se det färgglada. Det hade kommit en del glassnyheter så Milo hade svårt att välja. När jag blev lite frusen och kände att nu jädrar får du välja svarade han: ”Relax dude”….. haha, så kul uttryck ju! Bröt ut i jordens gapflabb. Han är så kul. ❤️

Väl hemma sen körde jag en riktigt skön tvätt och insmörjning av ansiktet. Så skönt att hoppa i pyjamasen när man är fixad för natten.

Vi åt en sen Tacos framför Sveriges Yngsta Mästerkock. Mysigt och så extremt gott var det igår. Åt så jag höll på att spricka. 😅

Nu ska jag kicka igång dagen. Ska börja med att baka bröd, sen är jag inte riktigt säker på vad det blir. Ska hinna med lite städning också som sagt så man är redo för påskmyset sen.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

6
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00