Så bra det kan bli

Innehåller annonslänkar genom reklam för Lindex

Godmorgon!

Påskafton blev så bra som den kan bli! Allt är annorlunda men så länge som jag får umgås med min familj så är jag mer än tacksam. Social distansering och hålla avstånd klingar egentligen jäkligt illa när det kommer till att fira påsk. Påsken, jag menar göööör man annat än socialiserar sig och kramas liksom? Man träffas, man äter, man sitter nära, man kramas och så kör man repeat på det en hel långhelg. Men i år var det annorlunda, jag måste dock säga att det blev fasen så bra som det kunde bli ändå. Solen sken på vår lunch igår och det blev liksom pricken över i:et. Det kunde helt enkelt inte bli bättre.

Jag dukade åt oss på baksidan, där har vi en mycket mindre altan men där sken solen som starkast och det ligger mest i lä så det var givet. Med oss alla lite utspridda på altanen gick det också… man får låta bli att vara perfektionist och känslig, man får gilla läget.

Vår stackars grill börjar se risig ut, tipsa mig gärna om den bästa kolgrillen (stor) som man kan ha. 👍🏼

Tony grillade galet goda kycklingfileer åt oss. Enklaste och godaste marinaden till kyckling är olivolja, salt och paprikakrydda. Inget annat, det blir supergott med det. Sen ska den gärna ligga i någon timme i marinaden. MUMS! Till det åt vi potatisgratäng och melonsallad. Fick dock ej med på bild. Jag bara njöt igår…. inget jobb i tankarna.

Alla ungar fick sina påskägg också. Uppskattad av både stor och liten såklart. När slutar man uppskatta ett påskägg? Jag uppskattar fortfarande ett påskägg och jag är 47. Haha….

Helst hade jag ju sett att bilden här ovan inte innehöll en konstig vägg (som ska göras om i sommar) och nå jäkla tvättställ och nån stege som stod och skrota. Men, det är just perfektionisten i mig som försöker hålla låda. Snacka om att man fått sänka garden nu, allt som har med perfekt att göra har fått skrotas, förhoppningsvis kanske detta lär oss massor för framtiden. Vi åt och sen flyttade vi oss till framsidan till solen som flyttat sig dit och åt efterrätt. Gjorde en sjukt god hallonkaka som du ska få recept på sen, den får gärna ätas lite varm med gammaldags vaniljglass.

Vi satt i flera timmar och pratade. Slogs av hur lycklig man är nu för det umgänget man får, helst med mina stora barn. Ok, jag har pms, men jag kände mig alldeles gråtig av lycka flera ggr igår. Nu när vi distanserar oss så ser man på allt med helt andra ögon. Fick energi för flera veckor framåt.

När dagen gått och stora barnen åkt var det dags för middag. Ingen av oss orkade ställa oss och laga mat så det blev en tripp till Pizza Hut. Tog takeaway och satte oss på mysigt ställe och åt i bilen. Vet ni, det är underskattat. Vi satte på en serie och så tittade vi på den medan vi åt. Haha…. skitmysigt!

Hörni, min urfina kofta som ni ser här ovan än från Lindex, du hittar den HÄR. Just nu har Lindex 30% på allt, ange bara koden: 30off.

Leo klänning // Topp med puffärm // Mönstrad meshtop // Vita höga jeans

Ja men vill du fynda brallorna av dig så spring för tusan in på Lindex och glöm inte ange koden: 30off för att få 30% rabatt på ditt köp! Gäller till den 13 april.

Nähe! Nu ska jag sätta igång här. Disken står fortfarande framme, orkade inte ta tag i den igår så då får man sota för det idag. Fyyyy fasen som jag hatar disk, hatar att ha det stå framme och hatar att ta hand om det. Den kombon är ju sådär men så är det. Det är ett nödvändigt ont bara. Gissar att det har att göra med att jag ju jobbar med mat och bak och tar hand om gigantisk disk dagligen. Usch…. så trött på skiten. Önskar det vore lite mer grekiskt, att man fick kasta skiten i golvet bara. 😂 Där kastas tallrikar i golvet som en glädjeyttring så det skulle ju vara mer lovligt. 🙌🏻😍

Aja, jag biter i det sura äpplet nu och sätter igång. Tar gärna emot tips på bra stora kolgrillar, ingen rund (klotgrill) utan en sån bredare med lock och kanske lite plats på sidorna.

Ha en fin påskdag, här har vi inga speciella planer alls. Vi får se vad dagen bjuder på.

Kram Nina

61
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Viola
Viola
4 years ago

Vi grillar ofta och gärna 😉 bytte ut vår Weber klotgrill ifjol mot en Landmann Tennesse, rektangulär, avlastningsyta på kortsidorna, 2 våningar inuti och vi är så nöjda! Har för mig att vi köpte vår på Ica Maxi, men kikar jag där nu så finns den inte?
Ta hand om dig och din familj!

anne
anne
4 years ago

Rusta har kolgrill..men den är inte så stor…
Den är inte rund..och har lite plats på sidorna .😊

Bambi
Bambi
4 years ago

Jag köpte vår kolgrill på Ikea förra sommaren. Den heter KLASEN, kolla in den 😉. Vill också tillägga att detta är första gången jag kommenterar, men jag läser din blogg varje dag. Jag blir glad och peppad av den, du bidrar verkligen till att jag mår bättre! 😍 Har lagat rätt många av dina recept, alla har blivit SÅ lyckade! Så, tack! 😊😊

niiinis
niiinis
Reply to  Bambi
4 years ago

Men åh! Tack för fina ord, så fint skrivet, att göra någon glad, finns ju inget finare. ❤️❤️❤️ Tack för du kommenterar. Ska kolla in grillen, tack! ❤️

Jenny
Jenny
4 years ago

Hej! Hur har du lagt upp kosten nuförtiden? Tidigare har du berättat om sellerijuice mm, kör du på samma?
//jenny

Skickat från min iPhone

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
4 years ago

Jajemen, sellerijuice varje morgon. Kör så som min mage klarar av numera och det är mycket plantbaserat men med utsvävningar ibland. 😀

3F9EB3CD-B8FF-425F-A7A8-B327621FD872

Nästa inlägg

GÁHKKU – Samiskt tunnbröd

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x