Hjärtat går sönder

Hej på er!

Den här dagen började dåligt och avslutades med en så tung känsla i hjärtat. När mamma ikväll läste högt för mig om den tragiska nyheten att Adam Alsing lämnat oss efter att ha kämpat emot det hemska viruset i 2 veckor kändes det som det var någon jag kände riktigt bra som gått bort.

Chock, förfasan, obehag och en sån enorm sorg på samma gång. Hur kan det bara vara möjligt? En levnadsglad, levande, snäll, fin och varm människa som bara rycktes ifrån sin familj skoningslöst av ett vidrigt virus.

Det kommer så nära, hela min feed på Instagram är full av lika chockade människor som jag. Det känns som en mass-chock, som om vi alla står här med gapande munnar och tänker händer det här verkligen? En (till synes) frisk människa som dör ifrån sin familj, sina vänner, arbetskamrater och släktingar i den där vidriga sjukdomen som finns på allas läppar nu. Det är som en käftsmäll! Smack!

Så orättvist och skoningslöst att han inte fick klara sig. Det är det vem det än gäller….. nu är jag är ledsen på riktigt. Som att det var en vän. Någon jag känner. Jag har bara sett Adam ett par gånger, är absolut inte vän….men någon som funnits i vår TV, i vår radio, i podd och på alla möjliga ställen i många herrans år känns som en i gänget, en bekant, någon man tycker om.

Alla har bara fina saker att säga om Adam. En varm snäll rolig och intelligent nallebjörn. Jag tänker på hans två pojkar och hans fru sen 30 år tillbaka. Hjärtat går sönder.

Skitdag. En riktig skitdag. Hörni, var rädda om er. Lova mig det. Var rädda om andra också. Har ringt till mina stora killar och rekat att allt är ok. Behövde veta. Så fungerar jag när något händer. Vill samla ihop flocken och helst krama på dom alla så jag vet att allt och alla är ok. Tack och lov för telefoner. Nu blir det soffmys och krama lilla familjen.

Kärlek! ❤️

Kram Nina

246
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anci
Anci
4 years ago

Så tragiskt fast det är kanske det här vi behöver för att förstå allvaret i det här all förståelse till familjen 🥰

Malin
Malin
4 years ago

Ja, jag läste det nyss och det är ofattbart. Jag känner mig också chockad och sorgsen.
Kram ♥️

Maria Persson
Maria Persson
4 years ago

Åh ja jag känner detsamma! Så tragiskt och ledsamt.
Kram 💔

Ewa
Ewa
4 years ago

Så sorgligt 😭

Stina
Stina
4 years ago

Vilken chock det är så tragiskt när jag fick reda på att Adam har gått bort så var det som luften gick ur kroppen . en sån fin kille tänker på hans familj så sorgligt Var rädda om er alla ❤️

anne
anne
4 years ago

Denna virusen är hemsk..det kommer så nära.som en käftsmäll faktiskt..
Ska till jobbet nu (jobbar i vårdsektorn) men sitter å kollar nyheter på mob…har haft en sjukt”konstig dröm om allt detta inatt).
Ska bespara er den…men ibland..som nu kommer detta så nära.
Lider med alla..med jhela världen som går igenom detta nu…😧
Ta hand om er

.

al68
al68
4 years ago

Så sjukt sorligt, det blev så riktigt helt plötsligt, ingen är säker. Man får fortsätta leva som man gjort ett tag nu och följa alla råd och direktiv. Ha en fin dag, kram kram 💗

F6f70cd0b3ba4d33925234d2114081fb.jpg

Nästa inlägg

Spaghettilåda med mustig korv

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x