ANNONS

Uppgiven

/

Godmorgon älsklingar!

Av olika anledningar så startade inte min dag så bra idag. Jag grät i morse och var så uppgiven så det kändes som taket på huset låg som en tyngd över mina axlar. Mensen är på G precis när som helst och då brukar just min förmåga att bli ledsen vara så mycket känsligare. Jag gråter för minsta lilla och en liten motgång känns som ett större berg att bestiga. Tänk så märkligt det där är, beroende på var i menscykeln man är så reagerar man därefter? Mensen är välkommen kan man säga, jag vill känna mig stark och glad igen. Inte som ett urskitet litet höstpäron.

Fransarna har lossnat, jag har lite blåbär under läppen och i mungipan efter min banan och blåbärssmoothie jag druckit här. Jag är rynkig som aldrig förr och skulle behöva dölja det mörka kring ögonen med min concealer. Men men, såhär ser verkligheten ut. Det är inte bättre än såhär helt enkelt. 😅

Av och an kastas jag mellan att vilja prova på botox för att släta ut lite och känna mig piggare som många säger att man gör eller att ge fan i allt och låta huden åldras.

Sen kastas jag mellan hopp och förtvivlan i hela det här Coronakaoset vi befinner oss i nu. Samtidigt är jag så glad att min hypkondri är så mycket bättre idag – var hade jag varit annars? Förmodligen en blöt fläck på ett golv nånstans.

Sen är jag förtvivlad för dom som jobbar inom vården nu. Hur har dom det egentligen?

Sen är jag så tacksam och lycklig över att våra nära och kära är friska och att jag och Tony har möjlighet att jobba hemifrån.

Sen flytet saker inte på, man blir ledsen och uppgiven och så gråter man en skvätt.

Sen står jag där framför spegeln igen och ser hur rynkig jag är och så är tankecirkusen igång igen.

Nånstans där emellan ska man sköta jobb, hem och måsten. Haha, ja ni hör ju att man haft lite för mycket tid hemma och att vissa dagar är allt annat än bra och produktivt.

Nu ska jag ta en dusch, raka benen och tvätta bort blåbärsfläckarna. Trots allt är det inte alls synd om mig men det är ok att känna sig lite nere och uppgiven ändå.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

13
82

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00