Uppgiven

Godmorgon älsklingar!

Av olika anledningar så startade inte min dag så bra idag. Jag grät i morse och var så uppgiven så det kändes som taket på huset låg som en tyngd över mina axlar. Mensen är på G precis när som helst och då brukar just min förmåga att bli ledsen vara så mycket känsligare. Jag gråter för minsta lilla och en liten motgång känns som ett större berg att bestiga. Tänk så märkligt det där är, beroende på var i menscykeln man är så reagerar man därefter? Mensen är välkommen kan man säga, jag vill känna mig stark och glad igen. Inte som ett urskitet litet höstpäron.

Fransarna har lossnat, jag har lite blåbär under läppen och i mungipan efter min banan och blåbärssmoothie jag druckit här. Jag är rynkig som aldrig förr och skulle behöva dölja det mörka kring ögonen med min concealer. Men men, såhär ser verkligheten ut. Det är inte bättre än såhär helt enkelt. 😅

Av och an kastas jag mellan att vilja prova på botox för att släta ut lite och känna mig piggare som många säger att man gör eller att ge fan i allt och låta huden åldras.

Sen kastas jag mellan hopp och förtvivlan i hela det här Coronakaoset vi befinner oss i nu. Samtidigt är jag så glad att min hypkondri är så mycket bättre idag – var hade jag varit annars? Förmodligen en blöt fläck på ett golv nånstans.

Sen är jag förtvivlad för dom som jobbar inom vården nu. Hur har dom det egentligen?

Sen är jag så tacksam och lycklig över att våra nära och kära är friska och att jag och Tony har möjlighet att jobba hemifrån.

Sen flytet saker inte på, man blir ledsen och uppgiven och så gråter man en skvätt.

Sen står jag där framför spegeln igen och ser hur rynkig jag är och så är tankecirkusen igång igen.

Nånstans där emellan ska man sköta jobb, hem och måsten. Haha, ja ni hör ju att man haft lite för mycket tid hemma och att vissa dagar är allt annat än bra och produktivt.

Nu ska jag ta en dusch, raka benen och tvätta bort blåbärsfläckarna. Trots allt är det inte alls synd om mig men det är ok att känna sig lite nere och uppgiven ändå.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

91
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
4 years ago

Ja vi kvinnor har det inte lätt! Styrs så mycket av hormoner… vår kropp är mycket mer komplicerad än männen. Har också Endometrios och malign bröst cancer, vi har mycket vi kan råka ut för. Men så har vi ju gåvan att få barn också…❤🙏 Innan jag läste texten, såg jag bilderna… tänkte du är verkligen vacker! Så håller inte med dina ord, läste att du skrev att du är 47? Även om åldern är oviktig ser du mycket yngre ut. Stor Kram!❤

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
4 years ago

Men tack! Vad snäll du är, alltid härligt att höra. Jag har inget emot att se yngre ut. 😍

Förlåt min okunnighet men vad menas med malign? Hoppas så att du blir av med det. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Stor kram till dig! ❤️❤️❤️

Therese
Therese
Reply to  niiinis
4 years ago

Ännu en sak som är så fint med Dig & din blogg. Du svarar oss! Jag är så dålig på att kommentera, men du är en av väldigt få bloggar jag hållit kvar i, i många, många år!🤗 Låter som vi är lastgamla, men tiden går så fort! Både dina mumsiga recept & din ärlighet i livets upp & nedgångar gör det såå mysigt att skutta in på din blogg varje dag!❤ Malign betyder elakartad, det hann sprida sig till stadie 3 innan jag fick hjälp. Ringde igen året därpå och ljög att en släkting haft cancer… för nu kändes det verkligen! Så när jag väl fick mammografi gick det fort… tunga cellgifter, total masektomi strålning… Så kolla era bröst! 🙏 Är så viktigt🌹

Kristin
Kristin
4 years ago

Skickar här en varm kram Nina. Tack för att vi får följa dig och din familj i med och motgång, precis som livet är!

Tycker du är en fantastisk kvinna och mamma❤️❤️❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Kristin
4 years ago

Men hörni, nu börjar jag ju gråta igen. Hur fin är du?! Tack själv för att du följer med här och tar dig några minuter att skriva till mig. Kram och tack!!!

Helen
Helen
4 years ago

Om du bara kunde se dig själv som vi ser dig, såå vacker med de vänligaste ögonen och med det största hjärtat ❤️😘

niiinis
niiinis
Reply to  Helen
4 years ago

😭😭😭 Men…. bara gråter idag. Tack fina människa, tack! ❤️❤️❤️

Anna
Anna
4 years ago

Du är så fin inifrån och ut! Din blogg är ett solsken i en mörk värld! Kram ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
4 years ago

Fina du! Tack! ❤️

Carin
Carin
4 years ago

Hej finaste du

Vet precis vad känner. Pms o allt där till är bara ett sabla lidande. Har själv haft det, magnesium och zink lindrade en del (du tipsade om det här förut evigt tacksam för det). Har endometrios som jäklas med en. Nu har jag fått hormonspiral och hoppas det ska lindra lite. Den har ju sina biverkningar men hoppas på att de är lindrigare iallafall. Kram

Lovisa
Lovisa
4 years ago

Ett tips är att hoppa botox 😉
Jag har grova sömnproblem och testade botox för det för att inte kunna spänna mig i sömnen. Men eftersom man inte alls kan lyfta på ögonbrynen (om man kör i hela pannan) så såg jag så extremt arg ut. Kunde inte se glad ut hur mycket jag än försökte. Och då va det inget som gick fel utan va bara så det blev. Du ser ju inte alls ut som mig så kan ju såklart få ett helt annat resultat.
Men en annan nackdel va också att det va extremt svårt att sminka sig. Att ta på mascara va nästintill omöjligt eftersom jag inte kunde lyfta på ögonbrynen, och fick istället huvudvärk eftersom man försökte lyfta på dom 😅

Nu har det äntligen gått ur kroppen och jag är sååå glad för det haha

Stina
Stina
4 years ago

Återigen måste jag säga att du är en på miljonen. Så ärlig och okonstlad. Önskar att du kunde se dig själv som vi som läser din blogg ser dig. Vacker både utanpå och inuti, en fantastisk medmänniska, med en god själ.
Många känner som du, pendlar mellan skratt o tårar, men inte många erkänner det. Kram till dig, från ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Stina
4 years ago

Men åh! Hur snällt skrivet. Tack för att du ser det, betyder så mycket för mig. Kram ❤️❤️❤️

F3c0fad150e44f04912f559821214c7c.jpg

Nästa inlägg

Mjuk hallongrotta

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x