Hårtips!

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel och Bobby Oduncu.

Godmorgon!

Känner att jag är så grå som människa idag då deppet ligger som ett täcke över mig. Ett grått och t.o.m blött täcke och det verkar vara svårt att rucka på. Tänker att ett skönhetsinlägg med lite hårtips kan vara bra att starta dagen med. Tror att jag ska lägga i en inpackning senare, ska berätta om min lilla specialare som jag brukar göra ibland. Något ytligt kan vara skönt att bryta av det ledsamma med och något som jag vet brukar få mig på bättre humör är när jag får skriva om skönhet.

Min all time favorite plattång, >>GHD IV Styler<<, är på 25% rabatt nu. Finns ingen bättre än den här enligt mig. Värms upp på typ 10-15 sekunder. Sliter inte alls lika mycket som andra plattänger på håret, stänger av automatiskt vid inaktivitet (perfekt för en glömsk som mig), antistatisk och ”rakar” eller lockar håret på nolltid. Bäst helt enkelt!

Anti-snap, ja det hörs ju nästan på namnet vad denna är bra för. Förhindrar kluvna toppar och gör håret så himla slätt och välvårdat. Det är ett slags protein-treatment som lagar trasiga hårstrån som på ett eller annat sätt slitits sönder. Vet faktiskt inte vad jag skulle gjort utan den här produkten? Har du lite poröst och torrt hår kan jag varmt rekommendera denna.

Det här har jag i tvättat och handdukstorkat hår. 2 klickar i handen, fördela ut på alla toppar, borsta och föna! Så bra! Det är värmeskydd i själva produkten också så då slipper du köpa det utöver.

Just nu har Redken 20% rabatt på den här och du hittar den här ➡️ Redken Anti-Snap.

Nästa måste i min hårlåda är denna behandlande antioxidanta >>arganolja från Morocconoil<<. Alltså, denna räddar allt. Den sugs in i raketfart i håret, allt flygigt och frissigt försvinner direkt och så ger det så himla fin lyster i håret. En stor favorit.

Här har ni min lilla hårlåda i hallen! Här i ligger allt jag kan tänkas behöva till håret och så lite smycken då.

Grymma produkter från min vän Bobby Oduncu. Torrschampo, hårspray, schampoo och balsam. Alltså först måste vi prata om doften, en unisex doft som är helt magiskt god. Torrschampot är det bästa jag haft någonsin, jag har i det även om håret är nytvättat för det ger sån grym volym. Sprayen likaså, håret får volym och mina lockar håller sig perfekt när jag sprayar dom med den här. Grejen är att sprayen får jag inte behålla, den rycker Tony alltid direkt så nu har jag införskaffat fler. Den ena har jag märkt så han vet att den är min….. 😀 Så grymma båda två!

Schampot rengör, motverkar torr hårbotten och stimulerar hårväxt. Balsamet reparerar och förebygger skadat hår. Alla produkter är veganska och du kan nu beställa ett lyxpaket med alla 4 produkter i samma HÄR!

Vill du ha dem en och en så hittar du dom här ➡️ schampo, balsam, torrschampo och hårspray.

Nu till min specialare, denna inpackning gjorde jag t ex nu när jag hade haft i extensions och tog ur dem. Det blir som man får ”restarta” håret lite.

Såhär gör jag den:

1 msk argan morocconoil

1 msk kokosolja

1 msk honung

Blanda i ordning allt i en liten kopp. Ta sedan en gaffel och mojsa ihop allt. Ta sedan fingrarna och dra det i alla längder och gnugga gärna så det går in ordentligt i hårstrået. Tvätta sen håret efteråt och avsluta med balsam.

Nu ska jag jobba vidare här. Önskar dig en fin dag, var rädd om dig.

Kram Nina

28
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
4 years ago

Hej Nina, en helt annan grej som inte har med inlägget att göra. Scrollade på svenskdam.se, slösurfade och efter ett reportage så kom det en video längst ned som spelades upp på automatik…Blicken faller på videon och min första tanke var -A men, där är ju Tony!!! Reportaget handlade om (kollade jag upp direkt efter) om hur prinsessan Sofia och pojkarna följde Prins Carl Philip på ngt race… det tenda jag såg var Tony…hahahahaha

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Haha! Ja men visst, vi stod på samma läktare som prinsessan Sofia och tittade på racet som bl a Prins Carl Filip deltog i. 😅

Nästa inlägg

Krämig Köttfärsgratäng

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x