ANNONS

En lugn morgon

/

Godmorgon!

Tack för fina kommentarer. Så glad att jag har er i allt det här. Så skönt att man inte är ensam i alla tankar och funderingar. Skönt för Tony också att kanske slippa mitt lilla ältande ibland. 🙈😀 Han är inte alls lika oroligt lagd som jag är och det är väl tur det, hur skulle det vara om vi båda var det? Förmodligen kaos.

Jag har sovit jättebra inatt, det var så skönt och jag vaknar upp och känner mig starkare idag. Det var välkommet. Att vara deppig och orolig OCH sova dåligt är allt annat än bra.

Förutom att jobba så ska jag idag vara snäll mot mig själv. Ska ta en promenad i solen. Kanske ett bad efter det? Smörja in mig med min lyxiga kräm (ja den är fortfarande så oslagbar – du kan läsa om den HÄR.) Jag har köpt lite fransar så jag kanske ska göra ett försök att sätta några för att se hur det ser ut? Kanske blir jag ännu piggare av det? Jag ska köpa en fredagsbukett som jag blir glad av och svänga runt med dammsugaren och moppen en sväng.

Här har jag starat dagen med mys med hårbollen. Hon är mer än nöjd när hon får lite kärlek och få ligga nära. Helst på mig.

Nu har hon somnat här på min mage på sin favoritfilt. Det syns att det är ”fälla hår” period va? Får fara runt med dammsugaren och slå av filtar varje dag nu. Brukar vara några veckor som är som värst sen lugnar det sig igen. Borstar vi henne en gång i veckan så håller det sig på en ok nivå, gör vi det inte så har vi vita katthår överallt!

Hörni, igår kom min kappa som jag beställde. Ämen den var sååååå snygg, jag får ha lite modevisning för er lite senare med nyheterna som ska få plats i vårgarderoben. Det var en ljusglimt i en annars tung och grå vecka.

Jag har suttit här och planerat kvällens middag. Hos oss blir det Fajitas ikväll – linsfajitas till mig. Kanske att jag gör gratinerade fajitas, ja det blir det nog. Till efterrätt ska jag göra chokladpannacotta på kokosmjölk med passionsfruktstopping. Så gott! ❤️ På fredagar dricker vi läsken/bubbelvattnet i vinglas. Alltid! Sen tänder vi alltid alla ljus. Älskar fredagar, även nu när allt är upp och ned.

Nu sätta igång dagen ordentligt här. Vill önska dig en fin fredag och helg. Var rädd om dig, vi hörs lite senare!

Kram Nina

2
80

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00