Ärenden och favoritkappa

Inlägget innehåller annonslänkar för Cellbes

Vi är iväg på lite ärenden. Har precis fyllt på kosttillskotten hemma och köpt en pergola. Länge funderade jag på hur jag skulle få bort all eventuell blåst på vår altan. Fattar inte att jag inte ens tänkte på pergola? Haha…. jag har haft världens planer med glasväggar och andra superavancerade funderingar. Men sen slog det mig att jag ju måste vara lite dum i huvudet som inte tänkt på pergola. Det är ju värsta myset också.

Nu blev vi hungriga så nu står vi i kö för att handla mat. Har en favorit på yum yum. Kyckling lime, men den börjar inte serveras förrän efter 16. Well well, bara välja annat.

Bagaget på bilen är bystfullt, tar mer plats än man tror när man sätter igång. Jag är alltid världens största optimist med vad man får plats med i bilen. Tony är tvärtom, för honom får ingenting plats i bilen. Har dock lyckats överbevisa honom ungefär 100 ggr. 😅

Nu jäklar ska jag sätta tänderna i det här, såååå sugen! Blir att sätta sig på en parkering nånstans i närheten.

Hörni! Idag är det premiär med min nya kappa. Ämen jag ÄLSKAR den, den snyggaste kappa jag någonsin ägt.

Du hittar den HÄR!

Nu ska jag äta, såååå sugen när jag känner doften av detta. Testa Yum Yum om du inte gjort det ännu. Så gott! Vi hörs sen.

Kram Nina

49
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dess
Dess
4 years ago

Men åh vad fin du är! 🙂

Eva
Eva
4 years ago

Aaamen! Den är redan slutsåld😢 jaja jag skulle nog inte ha den få😂😂😘

Agneta
Agneta
4 years ago

Håret,såå fint!!

Therece
Therece
4 years ago

Hur är den i st ?

niiinis
niiinis
Reply to  Therece
4 years ago

Den är normal i storlek skulle jag säga. 👍🏼

Carina
Carina
4 years ago

Det var en jättefin kappa, men den var slut. Hoppas att den kommer in igen? Mvh

Nästa inlägg

Slå sig själv för att läka

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x