Paviljongen uppe och solig kväll i hamnen

Godmorgon vänner!

Idag ska vi få riktigt sommarväder här hemma, som jag sett fram emot dessa dagar. Det är 2 dagar som det ska vara riktigt fint väder nu och det gör mig så glad. ☀️💕 Vädret är något jag verkligen verkligen gläds åt just nu, finns inget som värmer en lite kantstött själ som ett riktigt härligt väder med värme! Idag ska jag vara ute hela dagen, påta i trädgården och bara njuta. Måste jobba undan nu på morgonen dock.

Hörni, igår åkte vi snabbt till Västerås för att hämta mat. Vi åkte mysklädda och hade inte planerat att ens kliva ur bilen men Västerås bjöd på så vacker kväll så vi var bara tvungna att kliva av i hamnen en stund.

Vattnet låg kavlugnt och så kvällssolen på det, blir faktiskt inte så mycket härligare. Mycket folk i omlopp där vid hamnen men räddis som jag är så höll vi avstånd till alla och gick inte och satte oss nånstans. Såg att det satt mycket folk på uteserveringarna.

Båten i bakgrunden var så maffig! Som att kastas bakåt i tiden. Älskar båtar har jag märkt, helst de där riktigt gamla häftiga. Rädd för vatten men älskar båtar, den kombon är ju sådär…. haha.

Den här restaurangen har vi varit sugna på länge och var redan på väg förra sommaren men det blev inte av. Hoppas kunna besöka det nångång framöver i alla fall. Gick in och läste på deras meny nu och kan säga att snålvattnet rinner. Vad sägs om popcorn med brynt smör och tryffelsalt som aptitretare? Dreeeeglar när jag läser menyn verkligen. Såg faktiskt att de har takeaway nu, åh… kanske får bli lite avhämtning där alldeles snart! 🙌🏻😋

För stora träningsbrallor och tofs på skallen men oj vad Västerås levererade myskväll alltså. Skönt att strosa längs vattnet och kika på folk.
Img 8502.jpg

När vi kom hem satte jag mig här och FaceTimade med Thedde. Han jobbar massor just nu så man får sno åt sig lite tid emellanåt.

Men har ni sett vår lilla myshörna utan blåst nu? Tony och jag fick upp den på altanen igår. Är såååå trött på all blåst efter den här vintern och nu skyddar den här oss ordentligt. (Är det vindstilla öppnar man bara upp). Dock blev jag lite besviken att det bara följde med en vägg som bara täcker en sida och halva sidan på varsin sida om den sen. Trodde ju att man skulle få med alla väggar när man köpte det utöver, men så var det ju inte. Måste köpa fler väggar, det är ju lite fint med tyget vid varje stolpe. Sen vill jag nog köpa myggnätet också tills när man vill sitta myggfritt på kvällarna i sommar.

Nu ska det upp lite ljusslingor, hängande lampor och sånt. Det blir lite växter också så ska vi nog få till det med det riktiga myset. Matchningsgalningen i mig måste också hämta upp den beiga färgen i paviljongen nu så nu blir det jakt på lite härliga beiga kuddar till soffan.

Jaha, ska fortsätta jobba här. Sen ska jag klä på mig för en tidig morgonpromenad i morgonsolen. Finns inget bättre! Ska äta frukost på altanen också. Vi hörs snart igen, ska bjuda på ett toppenrecept på snabba frallor.

Kram Nina

54
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Isabelle
Isabelle
4 years ago

Var har ni köpt paviljongen?

niiinis
niiinis
Reply to  Isabelle
4 years ago

Från Rusta. 👍🏼

Dw
Dw
4 years ago

Å vad mysigt! Jag håller också på att inreda min altan och hittade mkt fina saker på en webbshop som heter karlavägeninredning. Den finns även på Instagram med jätte fina bilder.

Mamma M
Mamma M
4 years ago

Fint ni gjort i paviljongen. Hur gör ni med alla kuddar kväll o natt,tar ni in dem eller är de kvar? Tycker det är så jobbigt att bära in kuddarna varje kväll men inte kommit på npn annan lösning än…

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma M
4 years ago

Under paviljongen får de ligga kvar. Men ute på baksidan tar vi in dem på kvällen. 😀

438746ea49124baea7211fb6ca270710.jpg

Nästa inlägg

Bakad sötpotatis i sallad

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x