Föredömen i virustider

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon!

Vaknade nyss och hör hur fåglarna kvittrar ikapp där utanför. Solen är på väg upp för fullt och ännu en fin dag väntas. Man vänjer sig lätt vid vackert väder hörni.

Morgnarna har startat såhär, en härlig uppfriskande och lite kall promenad. Solen på väg upp mellan träden, lite kyligt i luften, lugnt och så fågelkvitter på det. Den starten mina vänner finns det inte mycket som slår. Så är det! Vill du må bra i psyket och få bästa starten om dagarna så tipsar jag dig om att kliva upp på morgonen och ta den där promenaden. Kan du inte på morgonen, ja men ta den på eftermiddagen eller kvällen. En halvtimma per dag gör underverk för dig. Jag lovar! ☀️🌿

Igår köpte vi glass på torget på eftermiddagen. Vilka föredömen som stod i kön. Ser ni avstånden?! Blev glad när jag såg att många tar restriktionerna på allvar. Efter vi köpt glassen träffade vi en bekant som just återhämtat sig efter att ha haft viruset. Hade aldrig varit så slut och konstig i någon sjukdom tidigare. Usch, vissa drabbas verkligen mer än andra.

Kollade Theddes story och påminde honom som vanligt. Haha, mina ungar hatar förmodligen mina ständiga uppmaningar men svarar snällt tillbaka att de självklart tänker på allt. Någon som känner igen sig? Haha….

Ut till mamma och pappas altan en sväng, en kopp te och lite sällskap i solen var fint. Hade på mig min nya blus från Amy’s Stories, du hittar den HÄR. Så skön på, sådär luftig och skön och så gillar jag när saker är lättmatchat. Framsidan i silkigt material och baksidan av viskoscrepe. Just nu har Cellbes 25% rabatt om du handlar för mer än 800 kr, ange koden 20412 i kassan så får du rabatten. Mina favoritjeans var också på, världens stretchigaste och skönaste på, dom hittar du HÄR.

Ni brukar fråga mig om storlekar och båda dessa är normala i storlek. Jag har S på blusen och 36 på brallan. Brallorna finns i två olika längder, jag har den kortaste av dem.

Jahapp, nu ska jag strax väcka minstingen i familjen. Han har prov idag så det ska pluggas lite extra nu på morgonen. Sen väntar några timmar i köket, nya recept ska tas fram. Hoppas vara klar till lunch så jag kan njuta av vädret en stund och skriva recepten på datorn utomhus. Även fast man inte ser ett jota på den där skärmen ute är det så värt att få vara ute och jobba nu.

Vi hörs lite senare. Ha en fin dag, det är redan Torsdag och jag fattar inte var veckan tagit vägen?

Kram Nina

103
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al68
al68
4 years ago

Visst är det härligt med dessa promenader. Jag är korttidspermitterad så jag jobbar 2,88 h/dag hemifrån. Tar en lång promenad varje dag och mår så himla bra av detta. Man får försöka njuta fast livet är som det är just nu.

Ha en fin dag 😘💗

D97518119d0344fdb61dbeafa950f92f.jpg

Nästa inlägg

Snabb hemgjord kebab med vitlökssås

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x