Grillsöndag

Godmorgon vänner!

Måndag igen, kan typ inte fatta hur snabbt den här helgen gick? Men hörni, snart är det ledigt igen då det ju nalkas Valborg med långhelg. Ska bli mysigt att få fira in våren på allvar. Blir ju inte som den Valborg man är van vid men det blir också bra det som blir nu. Det känns ändå som det kan bli mysigt med lite grill och och gott att äta. Hos oss ser det just nu ut att bli 10 grader och halvsol så det får la duga. Bättre än 5 grader och regn. Haha…. man måste se det från den positiva sidan.

Igår morse startade vi dagen som vanligt med promenad. Så härligt väder även om det var kallt. Bättre start finns inte, jag älskar våra promenader. Det är som att man får en sån boost till att fortsätta dagen.

Igår fick jag upp dessa solcellslampor i paviljongen. De ska lysa upp på kvällen när det börjar bli mörkt. Mysigt mysigt…. jag gillar ju det där lite bohemiska jag och bara älskar att det är små tofsar på dessa lampor.

Min grillmästare fixade gott käk till oss igår kväll. Vi hade kalv kvar från middagen i fredags som Tony grillade. Det var tydligen magiskt gott! Jag fick kycklinglårfileer, testa att grilla det nästa gång. Det blir inte alls lika torrt som kycklingfile och sååå smakrikt. Till det blev det min världsagoda vitlökssås och grillad potatis.

Nähe, nu ska jag ge mig ut på morgonens promenad. Sen vankas det jobb för hela slanten, ska baka som en galning idag hade jag tänkt.

Vi hörs lite senare! Ha en fin måndag, kom ihåg att le lite åt allt skit som ändå händer nu. Det finns inte så mycket man kan göra mer än att gilla läget, och tvätta händerna, och hålla avstånd, och vara rädda om varandra.

Kram Nina

45
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
4 years ago

Åh,ser supermysigt ut! Men du, va fint du har fått till det på altanen, heeelt i min smak 😍 undrar vart du fått tag på den ljusslinga som sitter i ”taket” i paviljongen? Kram❤

Nästa inlägg

Toppendag igår och hjälp av en proffskock

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x