ANNONS
Integritet på Tailsweep

Deppigt

/

Godmorgon vännen!

Idag vaknar man upp till den här världen. Jag vet att man inte kan påverka vädret och att det verkligen är att lägga onödig energi på saker man ändå inte kan göra något åt.

Men kom igeeeeeeen! Hur deppigt? ❄️❄️❄️ Snö vill man ju verkligen inte ha när det är i slutet på april. Stackars björken som just börjat slå ut sina små blad, den måste ju få en fullkomlig chock. För att inte snacka om vår altan som står där redo för varma vårdagar och mys. Nä, blä känns detta hörni. Snön fullkomligen öser ner här också. Måste rusa in på väderappen och kolla hur framtiden ser ut.

Sådär. Ja men den blir nog inte så långrandig med tanke på att vi ändå kommer ha 7 grader varmt idag. Piuuuh….. dessutom ska det regna lite så hejdå snön. Vi ses innan jul nästa gång! Känns genast mycket bättre. 😇

Hörni, äntligen är tavelväggen klar i vårt gäst/arbetsrum. Det blev precis så fint som jag hade tänkt mig, älskar det vita mot den ”greiga” väggen. Nu blev det ännu mysigare i vårt lilla mysrum. Här vill man vara. Gillar hur dessa posters blev tillsammans. Supernöjd!

Dags att sätta igång med dagen nu hörni. Har massor med jobb idag och sen är jag sugen på att förnya lite i Vagnhild. Vi får se vad jag hinner med idag? Önskar dig en fin tisdag.

Kram Nina

4

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00