Deppigt

Godmorgon vännen!

Idag vaknar man upp till den här världen. Jag vet att man inte kan påverka vädret och att det verkligen är att lägga onödig energi på saker man ändå inte kan göra något åt.

Men kom igeeeeeeen! Hur deppigt? ❄️❄️❄️ Snö vill man ju verkligen inte ha när det är i slutet på april. Stackars björken som just börjat slå ut sina små blad, den måste ju få en fullkomlig chock. För att inte snacka om vår altan som står där redo för varma vårdagar och mys. Nä, blä känns detta hörni. Snön fullkomligen öser ner här också. Måste rusa in på väderappen och kolla hur framtiden ser ut.

Sådär. Ja men den blir nog inte så långrandig med tanke på att vi ändå kommer ha 7 grader varmt idag. Piuuuh….. dessutom ska det regna lite så hejdå snön. Vi ses innan jul nästa gång! Känns genast mycket bättre. 😇

Hörni, äntligen är tavelväggen klar i vårt gäst/arbetsrum. Det blev precis så fint som jag hade tänkt mig, älskar det vita mot den ”greiga” väggen. Nu blev det ännu mysigare i vårt lilla mysrum. Här vill man vara. Gillar hur dessa posters blev tillsammans. Supernöjd!

Dags att sätta igång med dagen nu hörni. Har massor med jobb idag och sen är jag sugen på att förnya lite i Vagnhild. Vi får se vad jag hinner med idag? Önskar dig en fin tisdag.

Kram Nina

47
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
4 years ago

Man blir alltid lika less när vädret visar sig från den här sidan.
I Tyresö regnar det bara, så ingen snö. Iaf inte än så länge.
Hoppas du får en fin dag ändå, vädret till trots :).

Kram

niiinis
niiinis
Reply to  AnsoAnna
4 years ago

Var glad ni slipper snön i alla fall, på studsmattan ligger det säkert över 5 cm. ❄️🙈

Therese
Therese
4 years ago

Förstod att det skulle komma deppiga inlägg på alla bloggar nu när ni också fick lite snö i april 😂😉 nä, jag fyller år imorgon och har inte minne av många födelsedagar med sol och värme.

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
4 years ago

Ja, jag tror dock det är skönare att ha haft snön hela tiden än att få ha sommarvärme och sen snö. 😅 Grattis i förskott, hoppas du får en fin födelsedag! 💝

Img 8840.jpg

Nästa inlägg

Surkärring

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x