Ölkorvsröra i pastarullar

Wow wow wow wow! Ja men så kan man väl sammanfatta denna ljuvlighet till rätt. Pastarullar eller Canelloni som det också heter, ölkorvsröran inuti är så god så man smäller av lite. Ja men du bara måste testa!

CANELLONI (PASTARULLAR) MED ÖLKORVSRÖRA, 2 pers

4 färska lasagneplattor (du kan också ta vanliga men då måste dom kokas innan så de blir mjuka)

100 g Philadephiaost

2 dl creme fraiche

1 lång ölkorv

1 vitlöksklyfta

1 ägg

2 dl riven ost (gärna med mycket smak som präst eller Västerbotten)

2 tsk torkad timjan

Salt och peppar

Gör såhär:

1) Börja med att göra själva röran. Hacka ölkorven till små bitar, jag la ned lite tid på detta så bitarna blev riktigt små.

2) Blanda creme fraiche och Philadelphiaost, ha i vitlök, krydda, riven ost och salt och peppar. Knäck i ägget. Blanda ihop.

3) Lägg röra på pastaplattan och rulla ihop från kortsidan. Lägg bredvid varandra med kanten nedåt. Det som blir över av röran klickar du uppepå pastarullar.

4) Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 25-30 min. Håll koll så det inte bränns uppepå. Ha på en bit folie om det skulle börja att bli för mörkt.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

41
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Deppigt

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x