ANNONS

Tacotoast och lugn Valborg

/

Hej på er finisar!

Här lägger sig lugnet och magen står i 4 hörn. Vi har just ätit och jag känner mig riktigt trött och sliten. Sov lite dåligt inatt då jag har lite jobbiga tankar och mycket att tänka på just nu. Längtar verkligen till att allt är som vanligt igen, ni anar inte alltså. Huuuu, detta tär och sliter som helskotta just nu. Idag har jag gråtit flera gånger…. aja, det är som det är. Imorgon är det en ny dag igen och jag är så tacksam för att jag har min lilla familj här med mig.

I morse startade jag dagen med ett möte med lite folk som jag ska jobba med framöver. Haha, vi skrattade så gott jag och Tony för jag är ju totalt rookie på det här med digitala möten medan Tony ju gör det varje varje dag, flera ggr per dag. Jag fattade typ ingenting….. haha. Visste inte vilka knappar man skulle trycka på. Vart man ska titta och sånt…. haha! Jag är ju för böckerna en kreatör och totalt värdelös på teknik. 😅😅😅 Sån tur att jag har Tony som faktiskt jobbar med just digitala möten, konferenser, ljud och bild och allt vad det kan innebära.

På måndag kommer i alla fall en fotograf och fotar mig här hemma och vi satte allt inför det projektet. Grejen är väl bara att nu måste jag ju ta tag i hemmet. Måste ju göra det top notch nu när det ska synas både här och där. Ja ni lär få veta sen när det publiceras tänker jag, i let you know. Men ni vet hur man är….. känns som man skulle kunna dra igång en renovering nästan. Haha…. Nä men en sak tog jag tag i. Jag har stört mig så mycket på att jag inte får plats med alla maskiner och grejer till köket i själva köket. Har fått lösa det med andra skåp och ställa det där det får plats. Men nu jädrans i min lilla låda så hittade jag exakt det jag sökte idag. Alltså detta kommer bli såååå spännande.

Foto: © Nina Hermansen

Har stått på baksidan här nu och lackat konsoller och hyllor som jag köpt. Dom fanns såklart inte i svart men det gör ju inget, sånt löser man enkelt med sprayfärg. Älskar sprayfärg, bästa uppfinningen ever. Får man en grej i huvudet så får man, då gäller det att försöka lösa det på bästa sätt. Åh vad jag hoppas att detta kommer bli så som jag tänkt. Håll era tummar. 🙂 Jag visar sen såklart när jag får det klart.

Vill tipsa dig om något riktigt gott som jag lagade ikväll. Ville göra det väldigt enkelt men gott och så något som jag visste att familjen verkligen gillar. Det fick bli tacotoast som jag gratinerade i ugnen. Detta blir höjdarsmarrigt hörni!

IMG_5362

IMG_5361

IMG_5360

IMG_5359

IMG_5358
TACOTOAST 5 st

400 g köttfärs
1 påse tacokrydda
1,5 dl tacosås (salsasås)
250 g riven ost (jag rev ost på den fina sidan)
5 skivor polarbröd
1 schalottenlök (funkar med vanlig lök med men schalottenlök är mild och jättegod)

Gör såhär:

1) Stek köttfärsen och ha i tacokryddan efter anvisningarna på påsen.

2) Lägg ut bröd på bakplåtspapper på en plåt. Lägg ut köttfärsen på bröden. Ha på tacosås över köttfärsen. Tips: Ha på majs, tomater och annat som du gillar på köttfärsen om du vill. Toppa med schalottenlök som är finstrimlad. Avsluta med riven ost på.

3) Gratinera sedan i ugnen i ca 15 min. Servera med t ex gräddfil och exempelvis grönsallad eller tillbehör du gillar. MUMS!

IMG_5363

IMG_5364

IMG_5365

Vi gör alltså inget speciellt denna Valborg. Vi bara myser med lite enkel och god mat, nu ska vi fylla snacksskålarna och godisskålarna och sätta på en film. Alldeles lugnt och mysigt, passar oss perfekt.

Hoppas ni har en mysig kväll och en fin valborg.

Kram Nina

8
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00