Kan det varit Corona?

Godmorgon vänner!

Första maj idag. Utanför är det grått och kallt så det känns inte som maj men jag hoppas det snart börjar göra det. Vi har haft en så lugn och skön morgon. Jag smög upp redan kl halv sex och la mig i vårt mysrum. Jobbade därifrån i några timmar. Milo smög upp när han vaknade och la sig bredvid mig. Ja katten låg redan där hon…. som vanligt. Så mysigt att få en lugn och skön start på dagen.

Jag tände ljus direkt när jag kom in där i morse så det blev sådär varmt och extra mysigt. Hörni, det gäller att hitta de där små härliga stunderna.

Jag måste få fråga er, det är nämligen så att jag funderar på om ”Mellan” haft viruset? Grejen är att 2 veckor innan påsk så kände han sig konstig. Han kände sig jättefebrig men hade ingen feber. På nätterna svettades han floder så det blev helt blött i sängen. På dagen var han lite förkyld och hade huvudvärk. 2 dagar av detta så tappade han plötsligt all smak och lukt, fick tillbaka det efter någon dag igen. Allt som allt pågick det kanske i en vecka. Tror ni detta kan ha varit det? Hans kompisgäng har nu samtliga haft liknande symtom med med lite variation, någon har haft feber ordentligt också. Visst låter det lite så?

Vi har inte träffats annat än utomhus med avstånd, så vi kan inte ha blivit smittade tack och lov. Men på något sätt blir jag glad om han haft det såhär lindrigt. Vad tror ni?

Idag ska vi ta tag i detta projektet. Åh jag är så spänd på hur det blir och om det blir så fint som jag hoppas?! Det lär visa sig hörni.

Vi hörs lite senare! Ha en fin dag nu, njut om du är ledig.

Kram Nina

74
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
4 years ago

Jag skulle tro det eftersom han tappade lukt och smak, tror inte man gör det vid andra infektioner. Tur att det blev lindrigt! Nu skulle man ju vilja veta om han är immun, eller hur?

niiinis
niiinis
Reply to  Sara
4 years ago

Ja men verkligen! Det är ju det allra viktigaste känns det som.

Sarah
Sarah
4 years ago

Låter så. Jag tappade oxå lukt å smak med mild feber å huvudvärk. Min lukt å smak har dessvärre vart bort sen dess (5 v sen) men måste väl ha tålamod 🙏

Maria
Maria
4 years ago

Tror jag absolut 👍

Sofia
Sofia
4 years ago

Att tappa lukt- och smaksinnet är ett av de vanligaste förekommande symptomen bland patienter som haft Covid 19 (viruset heter Corona, sjukdomen Covid 19).

Gunilla Lundin
Gunilla Lundin
4 years ago

Hej min hela min familj 9pers har haft dessa symtom o andningsbesvär. Dotter jobbar inom vården så hon fick göra covid19 test, det var negativt så det konstaterades att vi alla inte varit drabbade heller. Den förkylning/flunsa som går parallelt m corona är jätte jobbig o väldigt lik säger vården. Skydda er o skydda grabben för nu är han mottaglig för andra basilusker. Kram på er.

Emma
Emma
4 years ago

Jag har varit sjuk i snart två veckor med samma symtom, just lukt – och smakbortfall verkar ju vara typiskt för covid-19. Så skönt om han fick det så lindrigt, man vill ju gärna veta. Lömskt virus det här, att man kunde bli så utslagen, så länge, trodde jag inte.

Nästa inlägg

Tacotoast och lugn Valborg

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x