ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kan det varit Corona?

/

Godmorgon vänner!

Första maj idag. Utanför är det grått och kallt så det känns inte som maj men jag hoppas det snart börjar göra det. Vi har haft en så lugn och skön morgon. Jag smög upp redan kl halv sex och la mig i vårt mysrum. Jobbade därifrån i några timmar. Milo smög upp när han vaknade och la sig bredvid mig. Ja katten låg redan där hon…. som vanligt. Så mysigt att få en lugn och skön start på dagen.

© Nina Hermansen

© Nina Hermansen

Jag tände ljus direkt när jag kom in där i morse så det blev sådär varmt och extra mysigt. Hörni, det gäller att hitta de där små härliga stunderna.

Jag måste få fråga er, det är nämligen så att jag funderar på om ”Mellan” haft viruset? Grejen är att 2 veckor innan påsk så kände han sig konstig. Han kände sig jättefebrig men hade ingen feber. På nätterna svettades han floder så det blev helt blött i sängen. På dagen var han lite förkyld och hade huvudvärk. 2 dagar av detta så tappade han plötsligt all smak och lukt, fick tillbaka det efter någon dag igen. Allt som allt pågick det kanske i en vecka. Tror ni detta kan ha varit det? Hans kompisgäng har nu samtliga haft liknande symtom med med lite variation, någon har haft feber ordentligt också. Visst låter det lite så?

Vi har inte träffats annat än utomhus med avstånd, så vi kan inte ha blivit smittade tack och lov. Men på något sätt blir jag glad om han haft det såhär lindrigt. Vad tror ni?

Idag ska vi ta tag i detta projektet. Åh jag är så spänd på hur det blir och om det blir så fint som jag hoppas?! Det lär visa sig hörni.

Vi hörs lite senare! Ha en fin dag nu, njut om du är ledig.

Kram Nina

7

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00