Hur bra?

Godmorgon vänner!

Vi är på väg till kick-off med Milos lag. De ska äta hamburgare och körs lite femkamp utomhus. Det är 8 grader ute visar bilen….. brrrr! Aja, så länge det inte regnar eller snöar får vi kanske vara glada! 😀

Igår hade vi en fixdag hemma. Ska bli spännande att visa dig sen när vi är helt klara. Det blev faktiskt superbra, det blev så som jag hade sett i mitt huvud så vad mer kan man begära? Som sagt, jag visar dig sen.

Vi gjorde oss klara för att åka till IKEA men då kom jag på mitt i allt att man numera kan beställa, handla och sen hämta allt utanför varuhuset. Hur bra? Ja älskar när sånt här finns att välja på idag när världen ser ut som den gör. Så, idag åker vi till IKEA efter kick-offen och hämtar allt jag klickade hem igår.

Vi gav oss ut på en promenad igår kväll innan Lets Dance skulle börja, kände att vi bara varit inne hela dagen och behövde lufta lite. Det var en miljard sniglar på vägarna och ni som hänger med inne på Instagram vet ju hur vi räddade en daggmask från en säker död.

Längtar så mycket att få sitta ute i våra möbler en varm eftermiddag. Gud vad man bara vill ha fint väder och VÄRME nu, man längtar så man smäller av nu ju. Det hade inte suttit fel med en värmebölja likt den vi hade för några år sedan redan i maj. Mitt minne är inte det bästa så jag kommer direkt inte ihåg när det var?

Hepp, nu är vi framme här så nu ska han få ”kick-offa” sig ordentligt. Sen mot IKEA och hämta hem lite grejer. Nu när jag ändå höll på så kände jag att vardagsrummet behövde en liten minimakeover också. 😅

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

96
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
carina
carina
4 years ago

Var det inte 2018 som det var sommar redan i Maj i södra Sverige,min syster bor I Degerfors,och jag vill minnas att dom hade jättevarmt i Maj. Själv bor jag i norra sverige,och här var det inte lika varmt,tror vi fick vänta till närmare midsommar.

Nästa inlägg

Kan det varit Corona?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x