ANNONS

Pytt i panna med korv och äpple med senapskräm

/

Idag blev det pyttipanna här hemma. Hade lite trötta morötter och massor med sötpotatis så dom fick också hoppa i pytten. Det blev en riktig höjdare och med senapskrämen till blev det wow!

IMG_5394

IMG_5392

IMG_5400

PYTTIPANNA MED KORV OCH ÄPPLE MED SENAPSKRÄM, 4 port

4 potatisar
1 morot
1 liten sötpotatis
1 äpple
6 grillkorvar (eller valfri korv)
1/2 knippe salladslök
2 vitlöksklyftor

1 tsk torkad timjan
1 tsk torkad rosmarin
1 msk honung
salt och peppar

Senapskräm:

2 dl creme fraiche
0,75 msk dijonsenap
1 msk honung
salt och peppar

Gör såhär:

1) Skala potatis, morötter, sötpotatis och äpple. Skär sedan allt i små tärningar. Hacka salladslöken i strimlor.

2) Häll i olivolja i en stekpanna och häll i all potatis, morötter och äpple. Ha i potatisen och morötterna, krydda också med timjan, rosmarin, salt och peppar. Pressa i vitlöksklyftorna. Låt dem steka på medelvärme i ca 10-13 minuter. Rör om lite då och då.

3) Strimla korven i mindre bitar och ha i den. Ha även i salladslöken. Stek allt på medelvärme tills korven fått lite färg och salladslöken mjuknat.

4) Senapskräm: Blanda creme fraiche, dijonsenap, honung och salt och peppar. Rör tills allt är utblandat.

Servera med senapskrämen.

Gillar du receptet får Du gärna klicka i det lilla hjärtat längst ned under inlägget.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00