Vispad citron Creme Fraiche

Hejsan!

Kan vi prata om vispad creme fraiche? Ja men det är en så vansinnigt häftigt grej alltså och underskattat. Vet ni hur gott det är när den är vispad? Så fluffig och härlig så det är inte klokt. Den här godingen är dessutom så fräsch och god så det går knappt att sluta äta? Så vad passar den till då? Den passar utmärkt till våfflor! Jättegott till jordgubbar. Som fyllning i t ex en rulltårta. Ha gärna i lite färska jordgubbar om du gör den till rulltårtan. Ha den som frosting på en mjuk kaka (läs sockerkaka) tänk dig som morotskakans härligt krämiga frosting, denna passar utmärkt som det också. Toppa gärna med hallon då. Ja men sååå gott!

VISPAD CITRON CREME FRAICHE

2 dl creme fraiche
1 citron (rivna skalet)
2 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker

Gör såhär:

1) Häll i Creme fraichen i en bunke. Ta fram elvispen och vispa den kraftigt. Den kommer först att bli vattnig i konsistensen men ge inte upp. Fortsätt bara vispa så kommer den efter en stund bli alldeles fast och krämig.

2) Ha i den rivna citronen, socker och vaniljsocker. Vispa runt med vispen tills det är utblandat. Klart!

HÄR hittar du recept på andra riktigt goda mjuka kakor.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

12
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ljuvlig utflykt

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x