ANNONS

Energilös

/

Godmorgon fina ni!

Har känt mig lite energilös. Saker pågår omkring mig nu som tar så otroligt mycket energi, jag känner mig maktlös och orolig och sånt kan ju verkligen dränera sönder en inombords. Är så glad att jag fick sova bra inatt, drömde massor och sov många långa timmar så idag är jag i alla fall inte gråtfärdig hela tiden. Alltid något!

Foto: © Nina Hermansen

I förrgår häktade jag på lösögonfransarna och så åkte vi en sväng på eftermiddagen. Milo hade sparat ihop pengar till en ny basketboll och så skulle den äntligen inhandlas.

Ni förstår ju lyckan när man får köpa DEN bollen som man suktat efter ett bra tag! Gissa om vi lyssnat på studs här hemma nu? Haha…. 🤦🏻‍♀️ Bra att han kan vara ute.

Nya morgonfavoriten. Dagen började med en svingod smoothie. Nyttig som tusan och så bra för dig, perfekt till frukost! 🙏🏻😋👌🏻💚

1 banan

1 äpple

2 stora nävar bladspenat

1/2 gurka

10 blad mynta

2 klyftor citron

1,5 dl fryst mango

1,5 dl vatten

Blanda i en blender så har du 2 stora glas. Jag dricker allt själv! Är lite lite allergisk mot bladspenat men det var jag ju å andra sidan mot äpple med men det försvann med min kostförändring + att jag bara fortsatte äta äpple. Så jag fortsätter så får vi se om jag tolererar det bättre?

I måndags hade jag en fotograf här hemma. Detta kommer vara med i 3 olika tidningar framöver som sagt och ni kommer få veta när det finns med. Så kul jobb verkligen!

Majlis gillade fotografen och hans prylar. Hon gick och la sig i hans väska. Inte jättebra med tanke på att hans fru var väldans allergisk – men det gjorde inget sa han. Pinsamma Majlis. 😅

Tony åkte och köpte mat åt oss då vi jobbade från tidig morgon till sen eftermiddag och hann verkligen inget annat.

Den här lilla skönheten fotades och kommer nog också att synas. Recept och allt sånt skoj kommer. Detta var ett riktigt skoj jobb att göra.

Nu ska jag ta tag i dagen här, först en morgonpromenad i solen. Hörs sen!

Kram Nina

7
71

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00