ANNONS

Mysdag deluxe

/

Godmorgon vänner!

Det är FINFREDAG. Älskade älskade fredag vad jag alltid älskat dig. Jag ligger i sängen och jobbar och ska så småningom kliva upp ur sängvärmen, klä på mig promenadkläderna och ge mig ut på dagens runda.

Igår startade jag också dagen med det. Stod en stund mot det här trädet och samlade lite energi. Att bara stå mot ett träd, andas in och ut i långa djupa andetag är som balsam för själen hörni. Låter asflummigt (jag är ju å andra sidan rätt flummig så inga konstigheter med det) och jag lovar dig, det gör gott. Testa nångång vetja!

Njöt av den här vyn. Tillåter mig att stanna och bara titta på det här på mina promenader. Nångång ska jag bo alldeles nära vattnet, eller så ska jag ha en stuga så….. det är en av mina drömmar. Älskar att titta på vattnet, det är något så lugnande med det.

Väl hemma drack jag min gröna smoothie igen. Är helt fast i den nu. Den är sååå god!

På eftermiddagen åkte vi till torget och ”glassade” oss. Här i väntan på att Tony skulle handla medan vi ”paxade” plats.

Solen kom och gick och det var riktigt mysigt att bara sitta här. Glassen var god och så träffade vi på en hel del folk vi kände med. Tony fullt upptagen i jobbsamtal dock men vi är glada att han är med i alla fall.

När vi ändå var igång och solen visade sig från sin finaste sida så gav vi oss iväg till Västerås på en utflykt. Hamnen i Västerås är liten men ack så fin. Mysigt att bara strosa runt där.

Hepp, dags att jobba vidare. Sen på med kläder och ut på promenad. Vi hörs senare. Kikar du inte in mer idag så önskar jag dig en mysig fredag och helg.

Kram Nina

8
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00