Mysdag deluxe

Godmorgon vänner!

Det är FINFREDAG. Älskade älskade fredag vad jag alltid älskat dig. Jag ligger i sängen och jobbar och ska så småningom kliva upp ur sängvärmen, klä på mig promenadkläderna och ge mig ut på dagens runda.

Igår startade jag också dagen med det. Stod en stund mot det här trädet och samlade lite energi. Att bara stå mot ett träd, andas in och ut i långa djupa andetag är som balsam för själen hörni. Låter asflummigt (jag är ju å andra sidan rätt flummig så inga konstigheter med det) och jag lovar dig, det gör gott. Testa nångång vetja!

Njöt av den här vyn. Tillåter mig att stanna och bara titta på det här på mina promenader. Nångång ska jag bo alldeles nära vattnet, eller så ska jag ha en stuga så….. det är en av mina drömmar. Älskar att titta på vattnet, det är något så lugnande med det.

Väl hemma drack jag min gröna smoothie igen. Är helt fast i den nu. Den är sååå god!

På eftermiddagen åkte vi till torget och ”glassade” oss. Här i väntan på att Tony skulle handla medan vi ”paxade” plats.

Solen kom och gick och det var riktigt mysigt att bara sitta här. Glassen var god och så träffade vi på en hel del folk vi kände med. Tony fullt upptagen i jobbsamtal dock men vi är glada att han är med i alla fall.

När vi ändå var igång och solen visade sig från sin finaste sida så gav vi oss iväg till Västerås på en utflykt. Hamnen i Västerås är liten men ack så fin. Mysigt att bara strosa runt där.

Hepp, dags att jobba vidare. Sen på med kläder och ut på promenad. Vi hörs senare. Kikar du inte in mer idag så önskar jag dig en mysig fredag och helg.

Kram Nina

62
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
4 years ago

Hej , tack för en inspirerande blogg med sååååå många goda recept !!
En liten fråga : var har du köpt dina supersnygga gympaskor ?
Hälsningar Nina

niiinis
niiinis
Reply to  Nina
4 years ago

Tack! ❤️ Dom är från Michael Kors. 😍

Agneta
Agneta
4 years ago

Åh,håller med ,fredag yipee.Och vad härligt med vår.Okej väldigt annorlunda men maj är så fin..Här i London ska bli 24 grader idag,helt otroligt!
Tips,jag gjorde Libanesiska köttbullar igår.Barnen tyckte de var jättegoda,serverade med potatismos.
Trevlig helg.

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
4 years ago

Det lät smarrigt! Måste testa nångång! 👌🏻😋😍

Jenny
Jenny
4 years ago

haha blir full i skratt när du skriver om träd. Jag är permitterad på deltid och valt att ta tag i träningen så går i skogen ca 1mil om dagen.
Häromdagen såg jag en klassisk trädkramare. En person som stod och höll om ett träd, som en lång kram. Såg rogivande ut men hade samtidigt lite svårt att inte skratta! Men alla sätt är bra i dessa tider känns det som, när världen är upp och ner. Önskar dig en fin helg! kram

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
4 years ago

Att krama träd har jag hört ska vara jättebra! 😅👍🏼💚🌱 Kram

carina
carina
4 years ago

Oh vad jag längtar till men ser den skira grönskan här uppe i Norrbotten:-)

niiinis
niiinis
Reply to  carina
4 years ago

Så härligt när det kommer! 💚

Nästa inlägg

4 skönhetsprodukter jag inte vill vara utan

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x