4 skönhetsprodukter jag inte vill vara utan

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Dags för lite skönhetstips igen. Jag älskar bra produkter själv och har med åren faktiskt lärt mig vad jag ska leta efter och vad man ska lägga ”krut” på så att säga.

Här tänkte jag tipsa om 4 favoriter från Clarins som jag absolut inte klarar mig utan. Just nu har NordicFeel en rajd där bl a Clarins är nedsatt med 20%. De här produkterna jag ska tipsa om nu hoppas jag att de aldrig slutar med, får jag nys om att de ska försvinna så kommer jag behöva bunkra. Ja så bra är de!

Clarins Pore Control. Detta är en relativt ny produkt hos mig och den har visat sig vara en produkt som jag önskar jag funnit tidigare. Med åldern så förstoras nämligen porerna, mina började förstoras ganska så sent men väldigt fort. Plötsligt stod jag där med jätteporer kändes det som.

Den här produkten som är mer som en kräm än ett serum förminskar porerna samtidigt som den slätar ut hudens struktur och så ger den gloow, jag älskar glow. Kan säga såhär – alltså WOW! Jag är sååååå nöjd! Den är så inihelskottas grym den här produkten. På bara någon vecka, använder den kvällstid efter min tvätt, så har jag fått markant mindre porer. Behövs två små pump till ansiktet varje kväll så den är väldigt dryg. Jag önskar verkligen att jag hade fotat före och efter bild. Den har fått finfina recensioner, klickar du på länken där uppe kommer du till produkten och kan läsa om den.

Clarins Gentle Eye Make-up Remover. Världens bästa makeup remover enligt mig. Jag är jättekänslig i ögonen och använder jag en för stark produkt eller liknande är jag röd som Terminator i ögat i dagar. Den här är snäll och varsam men gör ändå sitt jobb! Den svider ingenting, den stärker fransarna (bara en sån sak), innehåller lugnande ingredienser (som kamomill & rosextrakt) och så är den återfuktande och vitaliserande också. Ja men BÄST!

Clarins Liquid Bronze Self Tanning. När jag läste på om den här lätta brun utan solen för ansikte och dekolletage så blev jag så nyfiken. Jag har letat efter en produkt som successivt gör ansiktet brunare och som är bra och vårdande och en lätt produkt för ansiktet, ingen fet stinkande kräm liksom. (Jag har ju droppar också från Clarins, här kan du läsa om dem. Är supernöjd med dom, använder dem på morgnarna då jag vill använda min vanliga fuktkräm på dagen).

Den här krämen sveper jag på innan min nattkräm på kvällen. Min rutin är att jag tvättar ansiktet, sen på med denna mjölkiga tunna produkt med en bomullsrondell, borsta tänderna och ha på ögonkräm, sen på med nattkrämen över. Har gjort två ggr nu och tyckte i morse att jag såg fräschare ut. Den doftar dessutom bara gott och känns så otroligt lätt, nästan som en tunn lotion. Whoop…. nu ska jag köra järnet med dessa busprodukter, man känner sig så mycket piggare med lite färg i ansiktet alltså.

Clarins Beauty Flash Balm. Ja men förlåt, men denna produkt kan man inte tjata om för mycket. Jag skulle bli sååå ledsen om de slutade med den här produkten. Bäst är den! Råder dig att läsa recensionerna så förstår du. Världens bästa primer att ha under din makeup, sminket sitter som berget! Dessutom kallas den ju inte för Askungekräm för inget. Den trollar verkligen bort all trötthet i ansiktet och boostar så man känner sig fräsch. Ska jag ta mig ut en snabbis till affären eller nåt och känner mig glåmig som osminkad brukar jag snabbt smörja den här, på med lite concealer under ögonen och lite rouge så är jag ”good to go.”

Hoppas du ska gilla lite tips på skönhetsprodukter.

Kram Nina

34
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
4 years ago

Bara älskar Beuty Flash Balm, har alltid en extra på lager! Nu måste jag bara testa Pore control. Tack för tipset!

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
4 years ago

Visst är det bra! Vill inte heller vara utan! 🙌🏻😍

Nästa inlägg

Energilös

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x