ANNONS

Utomhushäng och ovan med håret

Godmorgon raringar!

Har hunnit jobba på morgonen här och nu ska jag strax sätta igång dagen med frukost och matning av katt bl a. Tänkte att jag först måste skriva till dig bara.

Igår var vi ute nästan hela dagen. Började morgonen med vår kära morgonpromenad. Äääääälskar solen så mycket nu, jag vill bara florera mig med solen helst hela tiden.

Solen och fåglarna och Tony i mina långkalsonger under shortsen. Haha… Passerade som vanligt stranden. Älskar våra samtalsämnen på våra promenader. Ni anar inte hur mycket viktigt vi avverkar på dom här stunderna?! Allt från vardagspussel till stora planer i livet. Värdefull stund med min livskamrat skulle jag säga.

Lördagsgodiset inhandlades redan i veckan, kunde inte motstå att köpa denna sushitallrik. Tänk om sån här godis funnit när en annan var liten? Då fick man köpa tefatsoblater med surt innehåll i små påsar med röda bubblor på på torgets lilla konditori. 25 öre kostade dom minns jag. Sen valde man en och en tills pengarna var slut. Den där påsen vaktade man sedan med sitt liv.

Efter lunch åkte vi till torget och åt glass med några av Tonys kollegor. Efter glass väntade häng med tjocka släkten hemma hos svärisarna. Vi grillade och pratade i timmar. Fick t.o.m sol på snoken.

Så glad att vi har möjlighet att ses och umgås även om världen är som den är. Är så glad över att det är hitåt årstiden går nu, tänk om det hade varit höst och man visste att vi skulle umgås mindre och mindre? Man kan hitta något positivt i det mesta, så är det ju.

Fortfarande ovan med håret, men det blir jag väl van vid så småningom kanske? Inte så att jag vill ha långt igen, men det är svårt att känna igen sig själv. Blir lite sugen att ljusa upp det till sommaren, får se om jag vågar?

Idag ska vi åka och titta på husvagn. Nej, jag har inte övergett vår Vagnhild men är redo för ett nytt projekt nu. Vi letar efter en större som jag kan sätta tänderna i. Hittade en i morse som vi bara måste se så det får bli dagens projekt. Känns det rätt med en ny nu framöver kommer vi sälja Vagnhild. Kanske vill någon annan ha vår toppenpärla som vi älskar så mycket och som vi lagt ned så mycket jobb, själ och hjärta vid.

Vi hörs lite senare! Ha en fin dag och njut av söndag. En av veckans lugnaste dagar som man verkligen måste ta vara på. En perfekt dag för bakning eller kolla ifatt serier i soffan på.

Kram Nina

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00