Nytt renoveringsprojekt och fix med altanen

Inlägget innehåller annonslänkar genomreklam för Matsmart

Godmorgon finisar!

Här har jag varit vaken sen femtiden och jobbat. Har fått en lite märklig rutin men jag jobbar så jädra effektivt direkt på morgonen. Så skönt att beta av massor innan dagen liksom kommer igång, får ett lugn av det.

Har just satt i mig den här tallriken med något som är såååå gott. Havreyoghurt, linsflingor och dadelsirap. Ämen jag svimmaaaaaar så gott det är.

Dadelsirap

Linsflingor med chiafrön och kanel.

Så himla gott är det, dadelsirap är något helt nytt för mig och det är så galet gott. Det är 100% dadlar i och inget annat. Ett nyttigt substitut för socker. Du kan ha det på massor, i matlagning där du vill ha lite sötma t ex. I bakning också och supergott i brödrecept.

Linsflingorna från FredrikPaulun har inget tillsatt socker och är så knapriga och goda med kanelsmaken.

Igår backade den här lastbilen upp på vår uppfart. Lycka! Det var våra nya utemöbler till baksidan som kom. Ska visa dig men först måste jag pimpa i ordning allt. Dom var såååå fina och så robusta, mycket finare i verkligheten och när det är så är det ju ännu bättre!

En snabb sneak-peek på hur de ser ut. Vår baksida blev komplett nu kan man säga. Idag ska jag köpa det som det ska pimpas med och sen ska jag ta bilder så du får se. ÄLSK!

Dock så var det också större än jag trodde så nu får vi tänka ny plats till bubbelkoppen. Ska åka och kolla på några i veckan. Viktigt med storleken nu då den inte får plats hos oss om den blir för stor.

Lite straffläggsträning för minsting igår. Han är grym med att skjuta med båda sina fötter. Skjuter jag med vänstern är det som att skjuta med en julgransfot, man vet aldrig var den hamnar liksom. Haha…..

Som om inte det var nog så har jag dragit igång husvagnsrenovering 2.0 nu. Det blev inget med att åka och titta på ny husvagn, den såldes mitt framför näsan på oss. Så jag gick in och kikade i Vagnhild och kände bara att näääää, än kan vi inte göra oss av med henne. Så jag blev superpepp på att fixa lite till med lite renovering och med sånt som jag inte varit 100 nöjd med och så kör vi renovering 2.0 istället med Vagnhild.

Först ut är den här tapeten på toaletten. Kollade massa olika igår men fastnade inte för någon. Tills jag hittade den här. Sååå fin är den i verkligheten med lite struktur och lite blänk här och där. Ska bli så spännande att se när det blir klart! Beställde nytt tyg till sofforna nu också då de vi har är slitna och lite trasiga här och där. Så det ska väl komma vilken dag som helst. Wiooo…. så skönt att ta tag i lite projekt när man känner sig lite orolig i kroppen.

Hörni, nu måste jag fortsätta här. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

106
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sophia
Sophia
4 years ago

Tapeten är super fin, jag tapetserade mitt förra vardagsrum med den… spännande att följa er 2.0 renovering med Vagnhild 😊

niiinis
niiinis
Reply to  Sophia
4 years ago

Den är verkligen sååå fin! 🖤

Tina
Tina
4 years ago

Dadelsirap låter som en hit! Var köper du den…? Vilken härlig hälsoresa du verkar gjort, den vill jag gärna veta mer om! Du har ett härligt glow 🤗

niiinis
niiinis
Reply to  Tina
4 years ago

Har länkat till den, klicka bara på ordet Dadelsirap. 🙂 Du kan läsa om allt under min kategori sellerijuice, där står allt. Tack för fina ord! Kram

Nästa inlägg

Utomhushäng och ovan med håret

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x