Nya utemöblerna på baksidan

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Furniturebox

Ja men åh vad många det är som skrivit till mig på min Instagram om när jag ska visa utemöblerna som jag visade en liten sneakpeek på? Haha… taskigt av mig att dra ut på det så länge. Men hörni, det blev ju vinter här igen. Vi fick typ 5 cm snö så det blev liksom inte så inspirerande att visa dig något alls då. Så det kan bli, rena rama aprilvädret fast det är maj. Världen är upp och ned!

Men nu så har jag pimpat vår baksida och jag kan säga att jag aldrig någonsin ägt så fina utemöbler som vi har nu. Alltså, wow…. jag är sååå nöjd. De snyggaste vi haft alla kategorier. Kan ärligt säga att jag inte alls kikade på såna här till en början. Jag var inne på vanlig rotting men sen fick jag tips om att akaciaträ är superhett och så snyggt. Ja men vafasen tänkte jag, man måste ju våga förändra sig. Kan säga att jag ångrar mig inte en sekund, våra utemöbler är såååå snygga så jag smäller av.

IMG_5452-2

IMG_5458

IMG_5459

IMG_5461

IMG_5468

IMG_5470

IMG_5465

IMG_5474-2

Du hittar gruppen HÄR!

Dom är sååå sköna att sitta och känns stabila och liksom rymliga. Här kommer jag garanterat sitta i sommar och njuta av mina frukostar, jag tror inte ni anar hur mycket jag längtar dit! Dynorna har pallat rejält med regn då de är av polyester, det liksom stöter bort vattnet. Såg faktiskt att bordet också gjorde det, suger liksom inte in i trät och gör det fult direkt. Ja men verkligen toppen på alla sätt. Jag är tvärnöjd och hoppas vi får många fina somrar tillsammans med den här utegruppen.

Jag har fått en rabattkod som jag får lämna till er, den gäller även på kampanjvaror. Rabattkoden är NINA10 och ger dig 10% rabatt på ditt köp. Den skriver du i kassan så får du rabatt på ditt köp.

solstol

Nu vill jag ha solsängar (de på bilden ovan). Jag vill ha två stycken med ett litet bord emellan så man kan ha sin dricka där och kanske lite slajsad melon. Ja ni hör ju, jag planerar för fullt för sommar och sköna dagar.

bord

Klurar på dessa 2 bord i bambu. Då kan man ha ett varsitt om man vill. Detta material är ju sååå snyggt att ha utomhus och passar så snyggt till vitt.

Kom ihåg att du har en rabattkod om du handlar något hos Furniturebox. NINA10 anger du i kassan så får du 10% rabatt, gäller även varor på kampanj.

Nu ska jag fortsätta renovera i husvagnen här, vi hörs lite senare!

Kram Nina

44
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
Katarina
4 years ago

Har du satt upp tyg på husväggen bakom soffan?

niiinis
niiinis
Reply to  Katarina
4 years ago

Japp, vi har ett tak som sträcker sig en bra bit ut så det hänger skyddat där. Blev så himla ombonad känsla! 🥰🥰🥰

Katarina
Katarina
Reply to  niiinis
4 years ago

Aha, då fattar jag.

Berit
Berit
4 years ago

Så snyggt!!! Där vill man ju bara mysa. Ta gärna någon bild lite längre ifrån så man ser helheten tänkte jag. Ska bubbelkoppen vara där och solsängar också? Hur stor yta är det?
Ja du hör så många frågor 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
4 years ago

Nej, bubbelkoppen får inte plats där. Vi har en altan till som är smalare som sitter ihop med denna. Där kommer solsängarna vara, bubbelkoppen får vi fundera lite till på. 🙂

Nästa inlägg

Snabb Cheesecake

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x