Så sorgligt!

Gokväll vänner!

Sitter och myser i soffan med minsting, vi tittar på Fångarna på fortet. Ett favoritprogram för hela familjen, gillar såna program. Tony är ute och springer, han gillar att springa sent. Jag tycker han är galen, nu vill man ju sitta i pyjamas och mysa järnet. Lördagkväll och allt. 🙈

Ni har väl inte missat vad den kände TV-profilen Paolo Roberto precis åkt fast för? Det står fullsmetat på varenda löpsedel och nyhetssajt. Hela historien är så sorglig. Ur alla aspekter som finns faktiskt. Hur alla drabbas av något en person väljer att göra, hans flickvän, hans barn, samarbetspartners, släktingar, den prostituerade… Hur en människa kan ha en sån unken kvinnosyn? Hela hans karriär är förmodligen förstörd och många som kanske sett upp till honom har för alltid förlorat respekten. Allt är så sorgligt, jag menar inte att det är synd om honom, han hade ett val och han tog det beslutet själv. Det som är sorgligt är alla som blir drabbade runtomkring. Fy fasen alltså…. Jag önskar så att han istället för att stå och göra tummen upp på en bild just innan en joggingtur på sin Instagram istället fr o m nu viger sitt liv åt att hjälpa utsatta kvinnor på olika sätt.

Blir så illa till mods av sånt här. Mår liksom dåligt av hela historien. Tänk att sånt här pågår hela tiden…. någon stackars kvinna från ett fattigt europeiskt land som måste sälja sig själv. En kropp som används på det mest fruktansvärda sätt som finns. Varje dag. Hur mår hon? Kommer hon någonsin bli hel i sin själ? Det gör så ont i hjärtat. 😢

Något måste också göras åt vårt straffsystem. Så länge det är lite böter för att köpa sex så kommer det ju att pågå i samma stora utsträckning. Inget kommer förändras….. Så länge det inte är olagligt att sälja sex kommer det pågå i samma utsträckning. Så är det ju. Nej…. usch….kände att jag behövde skriva om det, det är något som legat och roterat i skallen sedan jag läste om det igår.

Så glad att jag sitter i tryggt förvar här i vårt hus och myser i soffan med morgonrocken och pyjamasen på. Med människor omkring mig som jag älskar och med den här trygga känslan i bröstet. Önskar att alla fick känna så….. 🙏🏻

Imorgon bitti ska jag ta en morgonpromenad igen. Andas djupa andetag och njuta av den här vyn. Natti natti och tack för ni läser här hos mig!

Kram Nina

138
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Laila Palmen
Laila Palmen
4 years ago

Här i dag bakåt dina petichou som blev helt underbara, vet inte hur många gånger jag bakat och dom blivit platta. Är diabetes då är det perfekt med dessa. Tack för alla härliga recept har prövat många.

niiinis
niiinis
Reply to  Laila Palmen
4 years ago

Så kul att du gillar! 😍

Anita Nilsson
Anita Nilsson
4 years ago

Så fint skrivet, delar din syn på saken. ❤

Maria
Maria
4 years ago

Håller med det är tragiskt och så många som drabbas, tycker så synd om barnen. Inte roligt att alla vet vad pappa gjort sådan skam.
Men jag tycker att det är en konstig lag eftersom det är lagligt att sälja sex men olagligt att köpa… jag får inte ihop det och det borde vara olagligt åt båda håll. Det är sjukt och äckligt och hur vågar man ens i dag med alla sjukdomar? Det är för mig en gåta.

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
4 years ago

Håller med dig i allt! ❤️

Anette Ottosson
Anette Ottosson
4 years ago

Jag blir så varm/ glad i mitt hjärta när jag läser din blogg. Tack för att du delar med dig av din vardag i mot & med gång. Ha en skön söndag// Mvh Anette i Ystad🙏🏻❤️❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Anette Ottosson
4 years ago

❤️❤️❤️

Mamma M
Mamma M
4 years ago

Sorgligt ja…men absolut mest sorgligt att det är först när en känd person är inblandad så reagerar folk. Detta är något som tjejer utsätts för dagligen, men är det bara en ’vanlig snubbe’ skapas inte lika många rubriker och det fortlöper i det tysta…

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma M
4 years ago

Ja så är det ju. Men då tänker jag att det kanske kan finnas något litet litet uns av positivt med hela händelsen. Kanske får detta fart på Sveriges lagstiftning? Kanske kan detta göra så fler reagerar, att folk protesterar mer högljutt, kräver förändring. Det kan vi hoppas på….

Anna
Anna
4 years ago

Har också haft en mkt olustig känsla efter att detta drog igång innan helgen. Tänker också på tjejen som han nyss blev sambo med, man får väl anta att hon känner sig grundlurad 😔 hennes livskamrat gör såna här otroligt kränkande och dumma val, för det är ju ett eget val man gör, att gå till en stackars utsatt människa och betala för hennes kropp 😔 nej usch, hela historien är så fruktansvärt osmaklig 😔😔

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
4 years ago

😢❤️

anette
anette
Reply to  Anna
4 years ago

Känner exakt likadant. Tänker på hans barn ❤️ nära kära och inte minst dem som säljer sex oftast tvång.
Mår dåligt av hatet inte pga av försvar utan empati nära kära som inte bett om detta trauma.
och den / dem som utsätts för detta . kram ❤️💔🙏🏼

niiinis
niiinis
Reply to  anette
4 years ago

Exakt så! 💔

Nästa inlägg

Nya utemöblerna på baksidan

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x